ΣΙΝΕ

Πέμπτη 4 Απριλίου 2019

Πανελλήνιοι αλπικοί αγώνες πανπαίδων στο χιονοδρομικό Βασιλίτσας Γρεβενών (VIDEO)

Ελπιδοφόρα ήταν τα μηνύματα για το μέλλον της Ελληνικής Χιονοδρομίας από τους Πανελλήνιους Αλπικούς αγώνες παμπαίδων και παγκορασίδων, που έγιναν το...
περασμένο Σαββατοκύριακο στο Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο της Βασιλίτσας Γρεβενών.

Περισσότερα από 130 παιδιά αγωνίστηκαν τις δύο ημέρες στους αγώνες γιγαντιαίας κατάβασης, προσφέροντας και θέαμα, καθώς ο ανταγωνισμός ήταν ιδιαίτερος.

«Πλημμύρισε» από παιδιά ηλικίας 10 έως και 12 ετών το Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο της Βασιλίτσας Γρεβενών, τα οποία έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στους Πανελλήνιους αγώνες της Αλπικής Χιονοδρομίας, που ήταν και οι τελευταίοι της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Περισσότερα από 130 παιδιά από 21 συλλόγους απ’ όλη την Ελλάδα έστειλαν το ελπιδοφόρο μήνυμα για την Ελληνική Χιονοδρομία, καθώς έδειξαν ότι υπάρχει μέλλον, αφού πολλά απ’ αυτά παιδιά μπορεί να είναι οι αυριανοί πρωταθλητές και πρωταθλήτριες.

Οι γιγαντιαίες καταβάσεις τους, στην ολυμπιακών προδιαγραφών πίστα της Ελίμειας στο Χιονοδρομικό Κέντρο της Βασιλίτσας, ήταν μια πρόκληση γι’ αυτά, ώστε να δείξουν και τις ικανότητες αλλά και το ταλέντο τους.

Τα τελευταία χρόνια της κρίσης, φαίνεται ότι η Ελληνική Χιονοδρομία ήταν η μεγάλη κερδισμένη, καθώς σε πολλούς συλλόγους οι εγγραφές ήταν μαζικές στις ακαδημίες των συλλόγων χιονοδρομίας. Έτσι και τα πρωταθλήματα των μικρών κατηγοριών και αναβαθμίστηκαν και έγιναν και ανταγωνιστικά.

Οι πολύ καλή ποιότητα χιονιού, αλλά και οι καλές καιρικές συνθήκες που επικράτησαν στο Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο της Βασιλίτσας Γρεβενών, στάθηκαν σύμμαχοι στις προσπάθειες των μικρών αθλητών και αθλητριών, πολλοί εκ των οποίων αγωνίστηκαν για πρώτη φορά σε πανελλήνιους αγώνες αλπικής χιονοδρομίας.ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΝΑΣΙΑΔΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: