ΣΙΝΕ

Παρασκευή 5 Απριλίου 2019

Η ξανθιά γραμματέας του Μπόλαρη που έγινε viral με τις φωτογραφίες της

Η γραμματέας του υφυπουργού Εξωτερικών Μάρκου Μπόλαρη έχει γίνει viral στο διαδίκτυο εξαιτίας της εντυπωσιακής της εμφάνισης και των φωτογραφιών της στα...
μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Θωμαρίτα Καλδάρα μέχρι την απόσπασή της στο πολιτικό γραφείο του κ. Μπόλαρη εργαζόταν σε θέση διοικητικής γραμματέως Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Η απόσπαση της κ. Καλδάρα που στο παρελθόν είχε εργαστεί ως personal trainer και πλέον εργάζεται στο επιτελείο του υφυπουργού Εξωτερικών έχει ημερομηνία 16 Ιανουαρίου.

Μετ' έπειτα...
Το χάσαμε το κορμί πατριώτη! Παραιτήθηκε από το γραφείο του Μπόλαρη η εντυπωσιακή γραμματέας

Ήταν μετακλητή από την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο γραφείο του υφυπουργού Εξωτερικών από τις 16 Ιανουαρίου
Την παραίτησή της υπέβαλε από το γραφείο του υφυπουργού Εξωτερικών Μάρκου Μπόλαρη, μετά τα σχόλια που προκάλεσαν φωτογραφίες που είχε αναρτήσει στα social media της η Θωμαρίτα Καλδάρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Θωμαρίτα Καλδάρα, η οποία αποσπάστηκε από την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο γραφείο του υφυπουργού Εξωτερικών που είναι επιφορτισμένος με θέματα εκκλησιαστικής-θρησκευτικής διπλωματίας, τον περασμένο Ιανουάριο, χθες μετά τα σχόλια που προκλήθηκαν για τις φωτογραφίες που έχει αναρτήσει, υπέβαλε την παραίτησή της και θα επιστρέψει στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Η κυρία Καλδάρα μέχρι την απόσπασή της στο πολιτικό γραφείο του κ. Μπόλαρη, εργαζόταν σε θέση Διοικητικής Γραμματέως ΔΕ (Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης) στην Περιφέρεια Κεντρικής

Δεν υπάρχουν σχόλια: