ΣΙΝΕ

Πέμπτη 18 Απριλίου 2019

Παναγία των Παρισίων: Γιατί μια φωτογραφία έγινε viral

Ένας μπαμπάς που παίζει με την κόρη του: Δεν θα ήταν παρά άλλο ένα ανέμελο ταξιδιωτικό στιγμιότυπο, αν δεν είχε τραβηχτεί λίγα λεπτά πριν από το ξέσπασμα της...
ολέθριας πυρκαγιάς στην Παναγία των Παρισίων.

Το στιγμιότυπο κατέγραψε η Μπρουκ Γουίνδσορ, μια 23χρονη τουρίστρια, μία ώρα – όπως λέει – προτού οι φλόγες τυλίξουν τον γοτθικό ναό. Τώρα, η 23χρονη με δημόσια έκκληση μέσω social media αναζητά τους δύο πρωταγωνιστές της φωτογραφίας.

«Τράβηξα αυτή τη φωτογραφία ενώ φεύγαμε από την Παναγία των Παρισίων, περίπου μία ώρα πριν ξεσπάσει η φωτιά. Σχεδόν πήγα έως τον μπαμπά εκείνον να τον ρωτήσω αν την ήθελε. Τώρα εύχομαι να το είχα κάνει», γράφει η 23χρονη στο Twitter, καταλήγοντας: «Twitter, αν έχει κάποιο μαγικό, βοήθησέ τον να τη βρει».

Το Tweet έχει γίνει share από δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, με πολλούς να χαρακτηρίζουν «ιστορική» τη φωτογραφία.
Όπως παραδέχτηκε η νεαρή από το Μίτσιγκαν, ήταν τέτοια η χαρά της στιγμής που δίσταζε να τους διακόψει για να τους δώσει τη φωτογραφία.

«Αν ήμουν εγώ, θα ήθελα αυτή την ανάμνηση. Ελπίζω να νιώθει κι εκείνος έτσι», τόνισε η ίδια.

Η Γουίνδσορ ήταν μεταξύ των χιλιάδων ανθρώπων στους δρόμους γύρω από τον καθεδρικό που παρακολουθούσαν αποσβολωμένοι κι ανήμποροι την καταστροφή να εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια τους.




I took this photo as we were leaving about an hour before it caught on fire. I almost went up to the dad and asked if he wanted it. Now I wish I had. Twitter if you have any magic, help him find this 🙏🏼

224 χιλ. άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Δεν υπάρχουν σχόλια: