ΣΙΝΕ

Δευτέρα 29 Απριλίου 2019

Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ VOLLEY ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ

Το volley υψηλών απαιτήσεων επιστρέφει στα Γρεβενά.

Απο τις 1 μέχρι τις 5 Μαΐου τα play off ανόδου για την Α2 Εθνική κατηγορία γυναικών, θα τελεστούν στο κλειστό στάδιο Γρεβενών με τη συμμετοχή...

του τοπικού μας ΑΣΤΕΡΑ.

33 ολόκληρα χρόνια μετά τα μπαράζ ανόδου για την Α’Εθνική όπου η μεγάλη τότε ομάδα του Γ.Σ.Γ. της αρχηγού Αφρούλας Νάκα και των ηρωίδων Εύης Κυρατζή, Βαρβάρας Τάκα, Έφης Τζημορώτα, Λένας Κολοβού, Ιωάννας Πρώιου, Γιούλης Βασιλοπούλου, έχασε την άνοδο από την εξίσου τεράστια ομάδα των Σερρών της Ρούλας Πραγκαλούδη και της Τασούλας Πολυζώη, στο ίδιο γήπεδο.

Στο ίδιο εντελώς γήπεδο, αφού από τότε δεν έχει αλλαχθεί ή προστεθεί παντελώς τίποτα, με αποτέλεσμα να μη πληρεί, κατά τη ταπεινή μου άποψη, όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις τέλεσης ενός τόσο σημαντικού γεγονότος. 

Αυτή όμως είναι μια κουβέντα για μια άλλη στιγμή.

Τώρα έχουμε γιορτή. Τη γιορτή του ελληνικού και του Γρεβενιώτικου volley.

Τη γιορτή του Αστέρα Γρεβενών, που μέσα σε μόνο 4 χρόνια λειτουργίας έφτασε κιόλας να διεκδικεί την άνοδο του στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Συγχαρητήρια στις αθλήτριες, τους προπονητές και τη διοίκηση του συλλόγου για αυτή την επιτυχία και ευχή τη Κυριακή να γιορτάζουμε την άνοδο, καθώς το γεγονός ότι προάγονται στην Α2 οι τρεις από τις πέντε ομάδες που συμμετέχουν στα play off, επιτρέπει σε όλους μας να κάνουμε όνειρα, παρά την αντικειμενική δυσκολία του εγχειρήματος.

ΑΣΤΕΡΑ καλή τύχη. 

Το πλήρες πρόγραμμα του πενταημέρου:


Λιοσάτος Δ. Θωμάς 
Αιώνιος Λάτρης του ελληνικού Volley 


Υ.Γ. Ευχαριστώ απ’τα βάθη της καρδιάς μου την διοίκηση του Αστέρα που μου έκανε την τεράστια τιμή να μου αναθέσει την παρουσίαση των play off , στο αγαπημένο μου γήπεδο που μεγάλωσα , στο 2ο μου σπίτι .

Δεν υπάρχουν σχόλια: