ΣΙΝΕ

Τρίτη 7 Μαΐου 2019

Κοριτσίστικη ομάδα Κ12 κατέκτησε πρωτάθλημα σε Λίγκα αγοριών στην Αγγλία (pic)

Τα βλέμματα πάνω της κατάφερε να τραβήξει η γυναικεία ομάδα Κ12 της Φρανκφορτ στην Αγγλία καθώς έκανε κάτι σπάνιο για τα δεδομένα του ποδοσφαίρου υποδομών.

Συγκεκριμένα, οι ταλαντούχες πιτσιρίκες που δεν έβρισκαν αντιπάλους για να παίξουν αναγκάστηκαν να συμμετάσχουν στην τοπική Λίγκα αγοριών στην ηλικιακή τους κατηγορία και πανηγύρισαν το πρωτάθλημα δύο αγωνιστικές πριν το τέλος της σεζόν ενώ είναι και στον τελικό του κυπέλλου.




to SB FRANKFORT U12 a girls team who play in the boys DJM league in Plymouth. They have clinched the league title with two games to go!!!
They are also in the league cup final.
Well done players, coaches, parents and the chairman and committee of this fantastic club!

Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Grassroots

Είναι η πρώτη ομάδα κοριτσιών και γυναικών που κατορθώνει να κυριαρχήσει σε ανδρική κατηγορία στην ιστορία του βρετανικού ποδοσφαίρου και μάλιστα, το ρεκόρ της είναι αυτήν τη στιγμή 13 νίκες και 3 ισοπαλίες.

Έχουν την ευκαιρία να πάρουν αήττητες το πρωτάθλημα απαντώντας μ’ αυτόν τον τρόπο σε όσους επέκριναν τους ανθρώπους της Φράνκφορτ που τόλμησαν κάτι τέτοιο: «Υπήρχαν πολλοί που μας αμφισβήτησαν αρχικά αλλά τα κορίτσια μας απέδειξαν ότι μπορούν να συναγωνίζονται αγόρια και μάλιστα σε εβδομαδιαία βάση» ανέφερε ο προπονητής της πρωταθλήτριας ομάδας Τζέιμς Μπράουν Τούνελ μιλώντας σε Μέσο του Πλίμουθ όπου εδρεύει ο σύλλογος του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: