ΣΙΝΕ

Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

Καλογρέζα: Πως το τυχερό δελτίο του κατέστρεψε τη ζωή - Κατονόμασε 4 άτομα ο αυτόχειρας

Τις μαύρες σκέψεις που έκανε τον τελευταίο καιρό για να δώσει τέλος στη ζωή του είχε μοιραστεί ο 87χρονος με έναν γείτονα και φίλο του, όμως εκείνος...
ποτέ δεν πίστεψε ότι θα κάνει πράξη τις απειλές του.

«Δεν αντέχω άλλο θα φουντάρω. Θα με βρείτε κρεμασμένο στο μπαλκόνι», του είχε πει πριν από λίγες μέρες, όπως αποκάλυψε ο ίδιος στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Μάλιστα όπως είπε ο φίλος του ηλικιωμένου τη Δευτέρα το πρωί, λίγο πριν δώσει τέλος στη ζωή του, κοντοστάθηκε έξω από το κατάστημά του.

«Τον είδα να με κοιτάει έντονα στα μάτια σαν κάτι να θέλει να μου πει. Όμως εγώ εκείνη την ώρα είχα δουλειά στο μαγαζί μου και δεν του έδωσα σημασία. Μετά από δέκα λεπτά έγινε το κακό», είπε.

Σύμφωνα με τον ίδιο, όλα άλλαξαν όταν ο 87χρονος κέρδισε σχεδόν ένα εκατομμύριο ευρώ σε τυχερό παιχνίδι του ΟΠΑΠ. Τις πρώτες 15 μέρες δεν είχαν πει τίποτα σε κανέναν. Όμως μετά από 15 μέρες, ένα πρωί ο άνδρας ξύπνησε και αναζητούσε τη σύζυγό του.

Όταν άνοιξε το συρτάρι και είδε ότι έλειπε το δελτίο κατάλαβε τι είχε συμβεί. Η σύζυγός του το είχε κλέψει και τον είχε εγκαταλείψει. Όπως έμαθε είχε πάει μάλιστα να εισπράξει τα χρήματα, ενώ σαν να μην έφτανε αυτό του έστειλε και ειδοποίηση έξωσης, κάτι που ο ίδιος δεν άντεξε.

Για 25 χρόνια ζούσε σε εκείνο το σπίτι και συνεισέφερε με την πενιχρή του σύνταξη στην οικογένειά του. Τώρα, η γυναίκα του, η σύντροφός του, τον πρόδωσε με τον χειρότερο τρόπο και τον έδιωχνε κι από το σπίτι.

«Έχω βρει μια γκαρσονιέρα, αλλά με τη σύνταξη που παίρνω δε θα μπορώ να βγω. Δεν αντέχω άλλο, θα φουντάρω», είχε πει στον φίλο του και τελικά το έκανε.

Σε γράμμα που άφησε πίσω του κατανομάζει 4 πρόσωπα
Το ζευγάρι βρισκόταν σε διαμάχη. Στις 30 Απριλίου η επί 18 χρόνια σύζυγός του , του έστειλε αυτό το εξώδικο που αποκαλύπτει το protothema.gr. Αναφέρει ένα άγριο σκηνικό μεταξύ τους και σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν οι δικοί του άνθρωποι του έκανε έξωση από το σπίτι.

Γιος 87χρονου: «Είναι εγκληματική ενέργεια, υπάρχουν ηθικοί αυτουργοί»

Ο γιος του σε κατάσταση σοκ καταγγέλλει ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Η αστυνομία έχει καλέσει για κατάθεση τα 4 άτομα που κατονομάζονται στα ιδιόχειρα σημειώματα του 87χρονου.

Ήταν εργοστασιάρχης- Χώρισε την πρώτη του γυναίκα για να είναι με τη δεύτερη

Ο άτυχος άντρας υπήρξε εργοστασιάρχης. Είχε αποκτήσει δυο παιδιά με την πρώτη του γυναίκα την οποία χώρισε για τα μάτια της δεύτερης και τελευταίας συζύγου του. Λίγα χρόνια μετά το εργοστάσιο έκλεισε κι εκείνος κατάρρευσε οικονομικά. Αναγκάστηκε να εργαστεί ως οδηγός ταξί μέχρι που βγήκε στη σύνταξη και κέρδισε το τυχερό δελτίο, το οποίο όπως φαίνεται μόνο τυχερό δεν ήταν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: