ΣΙΝΕ

Κυριακή 19 Μαΐου 2019

Επισκέψεις του Υποψηφίου Δημάρχου Γρεβενών και Επικεφαλής του συνδυασμού «Μαζί συνεχίζουμε» Δημοσθένη Κουπτσίδη σε Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Γρεβενών

Είμαστε σήμερα εδώ για να σας υποσχεθούμε, ένα Δήμο Ανθρώπινο, ένα Δήμο κοντά και δίπλα στο δημότη μας τονίζει μεταξύ άλλων ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης απευθυνόμενος στους κατοίκους του...
Δοξαρά, του Κοσματίου, του Κηπουρειού, των Πριονίων, της Κρανιάς και της Πηγαδίτσας, οι οποίοι τον υποδέχθηκαν με ιδιαίτερη θέρμη το απόγευμα της Παρασκευής 17 Μαΐου.

Είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε τέλος στις χαμένες ευκαιρίες για τα χωριά μας, για το Δήμο μας. Να δώσουμε τέλος στην εγκατάλειψη και στην αδιαφορία των τελευταίων χρόνων. Στόχος μας είναι η επίλυση των προβλημάτων μικρών και μεγάλων, όλων των περιοχών και του μικρότερου χωριού.

Θα είμαστε δίπλα σας απαντά στους κατοίκους των χωριών μας όχι με λόγια αλλά με έργα. Οι πόρτες του γραφείου του Δημάρχου θα είναι ανοιχτές καθημερινά για όλους τους πολίτες. Το εφαρμόσαμε τα χρόνια της Αυτοδιοικητικής μας πορείας θα το εφαρμόσουμε και τώρα.

Αναφερόμενος στο ψηφοδέλτιο του τόνισε ότι το στελεχώνουν άνθρωποι ικανοί με εμπειρία που γνωρίζουν καλά την καθημερινότητα των πολιτών μας, αλλά και άνθρωποι νέοι με νέες ιδέες, με όραμα και διάθεση για προσφορά. Με αυτούς τους ανθρώπους θα πάμε τον τόπο μας μπροστά.

Τέλος ο κ. Κουπτσίδης εμφανώς συγκινημένος για την υποδοχή που του επεφύλαξαν οι κάτοικοι των ανωτέρω περιοχών, αφού τους ευχαρίστησε για την ανταπόκρισή τους στο κάλεσμά του δήλωσε «Σήμερα «Μαζί» κάνουμε το επόμενο αποφασιστικό βήμα, για να δώσουμε τέλος στις χαμένες ευκαιρίες»

Τον Υποψήφιο Δήμαρχο Γρεβενών και Επικεφαλής του Συνδυασμού «Μαζί συνεχίζουμε» συνόδευαν Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι.




Επισκέψεις του Υποψηφίου Δημάρχου Γρεβενών και Επικεφαλής του συνδυασμού «Μαζί συνεχίζουμε» Δημοσθένη Κουπτσίδη στις Τοπικές Κοινότητες Σπηλαίου και Ζιάκα.
Το δικό τους παρών έδωσαν οι κάτοικοι του Σπηλαίου και του Ζιάκα στο κάλεσμα του συνδυασμού «Μαζί συνεχίζουμε» και υποδέχθηκαν με θέρμη τον Επικεφαλής του Συνδυασμού και Υποψήφιο Δήμαρχο Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη και τους Υποψηφίους Συμβούλους που τον συνόδευαν.

Ο κ. Κουπτσίδης στην ομιλία του έκανε μία σύντομη αναφορά στο έργο της θητείας του τόσο στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση όσο και στο Δήμο Γρεβενών. Ένα έργο για το οποίο τόνισε είμαστε περήφανοι και ας κάποιοι με κάθε τρόπο προσπαθούν να το απαξιώσουν όλα αυτά τα χρόνια. Εμείς έχουμε έργο και σας το παρουσιάσαμε πολλές φορές.

Είμαστε σήμερα εδώ κοντά σας τόνισε συνεχίζοντας την ομιλία του για να σας υποσχεθούμε ότι θα δώσουμε τέλος στις χαμένες ευκαιρίες.

Στόχος μας είναι να δώσουμε λύσεις σε όλα τα μικρά και μεγάλα προβλήματα που υπάρχουν και που κάνουν δύσκολη την καθημερινότητά των δημοτών μας. Μπορούμε και θα το κάνουμε πράξη.

Τέλος τους ζήτησε να στηρίξουν τον συνδυασμό του στις εκλογές της 26ης Μαΐου γιατί όπως είπε: «όλοι μαζί μπορούμε να κτίσουμε ένα σύγχρονο, δυναμικό δήμο Γρεβενών, ένα δήμο με ανθρώπινο πρόσωπο, ένα δήμο που να ανοίγει προοπτικές ανάπτυξης παντού, σε κάθε γωνιά του».



Δεν υπάρχουν σχόλια: