ΣΙΝΕ

Δευτέρα 13 Μαΐου 2019

Επίσκεψη του Κώστα Παλάσκα στην αγορά των Γρεβενών

Περιοδεία του υπ. Δημάρχου Κώστα Παλάσκα και αντιπροσωπείας υποψηφίων δημοτικών συμβούλων στην αγορά των Γρεβενών.

Την αγορά των Γρεβενών επισκέφθηκε το Σάββατο 11 Μαΐου 2019 ο υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών Κώστας Παλάσκας και αντιπροσωπεία του συνδυασμού Ανατροπή – Αναγέννηση για τα Γρεβενά μας.
Ο κ. Παλάσκας είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους καταστηματάρχες και να ακούσει παράπονα και προτροπές γιατις εκλογές αλλά και τη νέα δημοτική περίοδο. «Η φράση τα παράπονα στον Δήμαρχο, δεν βγήκε τυχαία», υποστήριξε. «Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο οφείλουν να είναι δίπλα στους δημότες όταν τους χρειάζονται, να τους ακούνε προσεκτικά και να επιλαμβάνονται το ταχύτερο δυνατόν την επίλυση των προβλημάτων. Αυτό κάναμε χθες, αυτό κάνουμε σήμερα και αυτό θα πράττουμε και μετά την 1η Σεπτεμβρίου. Δεσμεύομαι ότι θα βρισκόμαστε πάντα κοντά σε πολίτες και επιχειρήσεις, και όχι κλεισμένος σε ένα γραφείο... από όποια θέση κι αν μας τάξουν οι Γρεβενιώτισσες και οι Γρεβενιώτες με την ψήφο τους. Τα Γρεβενά μας χρειάζονται μια νέα δημοτική αρχή. Γι’ αυτό ξεκινήσαμε αυτόν τον αγώνα με ένα ψηφοδέλτιο που αποτελείται από νέακαι καταξιωμένα πρόσωπα στην τοπική κοινωνία. Συμπολίτες μας που επιθυμούν να προσφέρουν».
Επισήμανε δε, ότι τα Γρεβενά«χρειάζονται δήμαρχο που με ζήλο και σχέδιο θα βάλει φρένο στο φαινόμενο της θλιβερής πρωτιάς που έχει ο Δήμος μας σε όλους τους αρνητικούς δείκτες. Όλοι οι άλλοι ανθυποψήφιοι δοκιμάστηκαν και απέτυχαν. Στις 26 Μαΐου ανατρέπουμε τα κακώς κείμενα και δίνουμε ευκαιρία στα Γρεβενά μας να αναγεννηθούν», κατέληξε.






Από το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: