ΣΙΝΕ

Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

Τεράστια η συμμετοχή των πολιτών στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση του υποψηφίου Δημάρχου Κώστα Παλάσκα.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα, με πολλούς όρθιους που...
έφταναν μέχρι το φουαγιέ του Κέντρου Πολιτισμού Γρεβενών μίλησε ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Κώστας Παλάσκας (το βίντεο της ομιλίας ΕΔΩ).

Ο επικεφαλής του συνδυασμού Ανατροπή – Αναγέννηση για τα Γρεβενά μας έστειλε μήνυμα ενότητας και νίκης στις εκλογές. Αναφερόμενος στην συγκλονιστική παρουσία του κόσμου σημείωσε: «Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα ότι τα Γρεβενά μας μπορούν να γίνουν καλύτερα. Το επόμενο θα έρθει στις 26 Μαΐου. Αλλά δεν θα σταματήσουμε εκεί. Θα συνεχίσουμε μέχρι την τελική νίκη όλων των Γρεβενιωτών στις 2 Ιουνίου».

Τα Γρεβενά, συνέχισε ο κ. Παλάσκας «χρειάζεται να βάλουν στην άκρη αντιλήψεις και νοοτροπίες του παρελθόντος. Να τελειώνουν οριστικά με το χθες. Να προχωρήσουν απερίσπαστα στο αύριο.»

Περιγράφοντας τον νέο τρόπο διοίκησης επισήμανε: «Ένας σύγχρονος δήμαρχος πηγαίνει πρώτος στα προβλήματα, σε όποιο σημείο του Δήμου κι αν βρίσκονται. Συμβουλεύεται τους δημότες. […] Συνεργάζεται με τους προέδρους και τα συμβούλια των Κοινοτήτων.»

Έθεσε στην κρίση των δημοτών ένα πρόγραμμα που «κατανέμει πόρους και δυνάμεις εκεί που υπάρχουν οι μεγαλύτερες ανάγκες αλλά και οι μεγαλύτερες δυνατότητες. […] Ένα πρόγραμμα ελπίδας για το Δήμο μας. Ένα πρόγραμμα νίκης» για όλες τις Γρεβενιώτισσες και όλους τους Γρεβενιώτες. Στόχος του προγράμματος, σημείωσε ο κ. Παλάσκας είναι «ένας δήμος με ανθρώπινο πρόσωπο, που επιλύει τα καθημερινά προβλήματα των δημοτών και στηρίζει την ανάπτυξη. Για εμένα», συνέχισε, «αυτά δεν είναι κατορθώματα, είναι αυτονόητες υποχρεώσεις».

Κλείνοντας, επισήμανε «Για να γίνουν όλα αυτά πράξη από τη 1η Σεπτεμβρίου είναι απαραίτητη η δική σας συμμετοχή. Με τη δική σας ψήφο πρώτα στις 26 Μαΐου και έπειτα στις 2 Ιουνίου. […] Γιατί αυτές οι εκλογές αφορούν το μέλλον. Αφορούν το δικό μας αύριο εδώ στον τόπο μας. […] Προχωράμε αποφασισμένοι και ενωμένοι να ανατρέψουμε τα κακώς κείμενα στο Δήμο Γρεβενών. Προχωρούμε αποφασισμένοι να τον αναγεννήσουμε! Να κάνουμε τα Γρεβενά μας τον τόπο που θέλουμε να ζούμε.»



Από το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: