ΣΙΝΕ

Τρίτη 28 Μαΐου 2019

ΕΓΚΑΡΔΙΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

Φίλες και φίλοι,

Κινούμενος μέσα σε ένα πολύ σκληρό, ανταγωνιστικό και εξαιρετικά πολωμένο κλίμα και με δεδομένο, πως οι πολίτες για τους δικούς τους λόγους, αποφάσισαν να μας κατατάξουν τέταρτους με το...
στενόχωρο 15%, δηλώνω την ώρα αυτή, καθώς έχει ολοκληρωθεί η καταμέτρηση των ψήφων, πως νιώθω καλά με την προσωπική μου καταγραφή.

Μπορεί να μην κατάφερα να προσεγγίσω την μια από τις δύο μόνο έδρες του κορμού, που κατάφερε ο συνδυασμός μας να βγάλει στο Δημοτικό Συμβούλιο, όμως κόντρα σε όλους και σε όλα, θεωρώ αυτή την καταγραφή απόλυτα αξιοπρεπή.

Δεν πρόκειται να αναζητήσω ούτε ευθύνες, ούτε τον λόγο, για το αν κάποιοι αποφάσισαν να μη με στηρίξουν. Κατανοώ απόλυτα τις δυσκολίες, τις κομματικές αγκυλώσεις και τις πιέσεις, που ασκήθηκαν...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από καρδιάς όλες εκείνες και όλους εκείνους, που σε μια δύσκολη απόφασή μου, στάθηκαν κοντά μου, πάλεψαν μαζί μου και με τίμησαν με την ψήφο τους.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τον επικεφαλής του συνδυασμού μας Γιάννη Παπαδόπουλο, καθώς και όλους τους συνυποψηφίους μου συμβούλους, για το υπέροχο ταξίδι, τους δρόμους του οποίου όλοι μαζί διαβήκαμε.

ΣΥΓΧΑΙΡΩ τους νεοεκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους όλων των συνδυασμών και τους εύχομαι ολόψυχα να συνεννοηθούν και να ομονοήσουν για το καλό του αγαπημένου μας τόπου.

Τέλος ΔΗΛΩΝΩ για μια ακόμα φορά θιασώτης του τόπου μας και δεσμεύομαι, πως θα παραμείνω πολίτης ενεργός , υπηρετώντας τον με κάθε τρόπο και ευκαιρία, κάθε χρονική στιγμή...!

Με φιλία και εκτίμηση
Γιώργος Νούτσος

Δεν υπάρχουν σχόλια: