ΣΙΝΕ

Κυριακή 19 Μαΐου 2019

Δημοσθένης Βαμβακάς: για ένα Βατόλακκο με όραμα

Ανοιχτή επιστολή προς τους υποψήφιους Περιφερειάρχες, Δημάρχους, Συμβούλους και κατοίκους της Τοπικής Κοινότητας Βατολάκκου Γρεβενών.

Αγαπητοί συμπολίτες κύριοι υποψήφιοι και αγαπημένοι μου συγχωριανοί,...

με τη παρούσα επιστολή θα ήθελα να μεταφέρω τις εγκάρδιες ευχές μου για τον αγώνα της Αυτοδιοίκησης που δίνουμε όλοι το τελευταίο διάστημα και να αναφερθώ σε κάποιους στόχους που έχω βάλει και με οδήγησαν να δηλώσω υποψηφιότητα για Πρόεδρος του τοπικού διαμερίσματος Βατολάκκου. Καταρχήν θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία στον καθένα ξεχωριστά και να υπενθυμίσω σε όλους ότι το αύριο πρέπει και θα μας βρει ενωμένους.

Θα ήθελα να αποτυπώσω γραπτώς κάποιες από τις προτεραιότητες μου που θα σας βρουν αρωγούς σε αυτό το μεγάλο στοίχημα της Αυτοδιοίκησης. Μέλημα μου είναι ένα χωριό στολίδι, ασφαλές και αξιοποιήσιμο σε κάθε μορφής εκμετάλλευση.

Η εγκατάσταση φωτισμού και δικλείδων ασφαλείας στον επαρχιακό δρόμο που διασχίζει το χωριό μου είναι αδιαπραγμάτευτο και πρώτο μέλημα μου και σε αυτό θα ζητήσω τη συνδρομή της Ελληνικής Αστυνομίας για όσο απαιτείται.

Ελπίζω να έχει υλοποιηθεί γρήγορα το έργο που δημοπρατήθηκε και ανακοινώθηκε από τον νυν Δήμαρχο κ.Δασταμάνη, γιατί δε νοείται χωριό να μην έχει παιδική χαρά.

Θα επιχειρήσω και με τη βοήθεια τόσο του Δήμου αλλά και της Περιφέρειας την εγκατάσταση φωτοβολταικών συστημάτων σε κοινοτικά οικόπεδα ή κτίρια, εξαλείφοντας όποιες παλιές υποχρεώσεις και συμβάλλοντας στο μελλοντικό αποδοτικό χαρακτήρα προς όφελος του χωριού μου.

Θα επιτρέψω κατόπιν συνεννοήσεως και συμβουλής του Δασαρχείου τη ξύλευση σε επιλεγμένα μέρη και με αυστηρή επιτήρηση.

Ενεργοποίηση του Κοινοτικού γραφείου όπου θα έχουν τη δυνατότητα οι συγχωριανοί μου να μεταφέρουν τα αιτήματα με σεβασμό στην ιδιωτικότητα.

Εγκατάσταση ταχυδρομικών κυτίων.

Ένα από τα πιο συχνά θέματα που ακούω και απασχολεί τους συγχωριανούς μου είναι οι αγροτικοί δρόμοι και πάνω σε αυτό θα γίνουν οι ενέργειες που απαιτούνται άμεσα

Οι 2 Σύλλογοι του χωριού μου “ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ” κ “ΑΕΠ ΠΟΝΤΙΩΝ” θα με έχουν πάντα δίπλα τους και είναι δέσμευση προς το Δ.Σ. του αθλητικού Συλλόγου ότι θα αναλάβω τουλάχιστον τις διαιτησίες.

Άμεσα θα γίνει δενδροφύτευση και σημεία στάσης και υποδοχής τόσο στις δύο εισόδους του χωριού αλλά και όπου απαιτείται.

Θα μπορούσα να αναφερθώ σε πολλά ακόμη αλλά επιλέγω να αποτυπώσω τις προτεραιότητες ελπίζοντας σε ένα ενωμένο ελπιδοφόρο και σίγουρα επιτυχημένο μέλλον. Καλή επιτυχία στους υποψήφιους για το Δήμο Γρεβενών κ.Δασταμάνη, κ.Κουπτσίδη, κ.Παλάσκα, κ.Παπαδόπουλο και κ.Ντάγκα. Δεσμεύομαι και υπόσχομαι ότι θα είμαι δίπλα σας σε κάθε προσπάθεια προς όφελος των Βατολακιωτών και όλων των Γρεβενιωτών. Όποιος και να είναι ο επόμενος Δήμαρχος θα με έχει δίπλα του.



Δημοσθένης Βαμβακάς

Υποψήφιος Πρόεδρος Τ.Κ. Βατολάκκου

Δεν υπάρχουν σχόλια: