ΣΙΝΕ

Τρίτη 7 Μαΐου 2019

Απειλές για διαγραφές στους αντάρτες της ΝΔ

Ένα απίστευτο αλαλούμ επικρατεί με τα στελέχη της ΝΔ που είναι υποψήφιοι ή στηρίζουν φανερά άλλα ψηφοδέλτια και όχι τους γαλάζιους υποψήφιους στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές.

Σύμφωνα με πληροφορίες από...

την Πειραιώς, στην τελική ευθεία για την κρίσιμη αναμέτρηση στην τοπική αυτοδιοίκηση και ειδικά στις Περιφέρειες, που η Νέα Δημοκρατία δίνει μεγάλη σημασία, αναμένεται να βγει νέα προειδοποίηση από την Πειραιώς.

Πάντως, σύμφωνα με όσα ακούγονται, θα είναι από επίσηµα χείλη της αξιωµατικής αντιπολίτευσης και θα αφορά στη διαγραφή κορυφαίων στελεχών του κόµµατος που «φλερτάρουν» µε αντάρτες υποψήφιους περιφερειάρχες όπου η Νέα ∆ηµοκρατία έχει δώσει «χρίσµατα».


@ Κάπως αργά φαίνεται ότι στην Πειραιώς πήραν χαμπάρι το πρόβλημα με τους γαλάζιους αντάρτες που πλέον έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις σε πολλές περιοχές της χώρας. Κορυφαίο παράδειγμα ο Δήμος Πειραιά, όπου τοπικά στελέχη της ΝΔ κατεβαίνουν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού "Πειραιάς Νικητής" του Γιάννη Μώραλη που έχει λάβει χρίσμα από ΚΙΝΑΛ και Ποτάμι, απέναντι στον επίσημο υποψήφιο Δήμαρχο του κόμματος Νίκο Βλαχάκο...

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: