ΣΙΝΕ

Σάββατο 18 Μαΐου 2019

Καλλιθέα: Ο “επεισοδιακός” γάμος και ο άγριος καβγάς με τον άγνωστο στο διαμέρισμα!

Νέες πολύωρες καταθέσεις από τον εν διαστάσει άνδρα και έναν φίλο της 29χρονης Γεωργιανής. Συνεχίζονται οι έρευνες στο στενό συγγενικό περιβάλλον της...
άτυχης γυναίκας. Πρόσωπο κλειδί ο άνδρας με τον οποίο τσακώθηκε στο διαμέρισμα στην Καλλιθέα. Στο μικροσκόπιο της αστυνομίας το παρελθόν και η προσωπική ζωή της Γεωργιανής.

Στο στενό συγγενικό περιβάλλον συνεχίζουν να κινούνται οι έρευνες της Ασφάλειας Αττικής, όσον αφορά στη δολοφονία της 29χρονης γυναίκας από την Γεωργία, που βρέθηκε στραγγαλισμένη στο διαμέρισμα της, στην Καλλιθέα, από συγγενικό της πρόσωπο που την αναζητούσε από το βράδυ της Κυριακής.

Σήμερα το πρωί, ο εν διαστάσει σύζυγος της άτυχης γυναίκας έδωσε πολύωρη νέα κατάθεση, προκειμένου να δώσει διευκρινίσεις σε συγκεκριμένες ερωτήσεις των αστυνομικών. Μάλιστα οι αστυνομικοί περίμεναν συγκεκριμένα αποτελέσματα από τα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ, πιστεύοντας πως ήταν δυνατόν να δώσουν κατεύθυνση και μάλιστα άμεση στις έρευνες, πλην όμως και σύμφωνα με τις πληροφορίες, όλα τα ευρήματα ήταν αρνητικά από την εξέταση που πραγματοποίησαν οι ειδικοί των εργαστηρίων.

Παράλληλα, σήμερα το πρωί, το κατώφλι της Ασφάλειας πέρασε κι ένας φίλος της άτυχης γυναίκας, ο οποίος επίσης έδωσε πολύωρη κατάθεση, απαντώντας σε συγκεκριμένες ερωτήσεις των αστυνομικών.

Τα έμπειρα στελέχη του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, ξεψαχνίζουν το παρελθόν της άτυχης γυναίκας και κυρίως τα κρυφά σημεία του γάμου της, με τον πρώην σύζυγο της, αλλά και κάποιες πληροφορίες που ήθελαν το χωρισμό τους να ήταν ιδιαιτέρως επεισοδιακός, ίσως γιατί στην ζωή της άτυχης γυναίκας είχε μπει ένα τρίτο πρόσωπο και συγκεκριμένα ο άνθρωπος που έδωσε πολύωρη κατάθεση στις Αρχές, σήμερα το πρωί.

Το ερώτημα όμως στο οποίο προσπαθούν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, να δώσουν μια απάντηση, που ενδεχομένως τους οδηγήσει στην λύση του γρίφου, δεν είναι άλλο από την αποκάλυψη του άνδρα με τον οποίο την προηγούμενη Παρασκευή η άτυχη γυναίκα είχε έναν άγριο καυγά, με σπασίματα και ουρλιαχτά.

Ίσως αυτός ο άγριος καυγάς να είναι τελικά η αφορμή για το ειδεχθές έγκλημα, καθώς όπως διεπίστωσε ο ιατροδικαστής που πραγματοποίησε την νεκροτομή στο πτώμα της άτυχης γυναίκας, η 29χρονη είχε στραγγαλιστεί με μια λεπτή δερμάτινη γυναικεία ζώνη, η οποία βρέθηκε κάτω από το κρεβάτι της.

Παράλληλα στο λαιμό της έφερε εκδορές, γδαρσίματα δηλαδή που είχαν προκληθεί από νύχια. Ήταν τα δικά της, στην προσπάθεια να μειώσει την πίεση από την ζώνη, ή του δράστη στην προσπάθεια του να περάσει το βρόγχο στο λαιμό του θύματος του; η απάντηση θα δοθεί από της ιστολογικές εξετάσεις, που ήδη έχει παραγγείλει ο ιατροδικαστής.

Από το βράδυ της Κυριακής, συγγενείς της άτυχης κοπέλας και κυρίως η θεία της, με την οποία είχε πιο στενή σχέση, προσπαθούσαν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά μαζί της, χωρίς όμως να τα καταφέρουν.

Την Δευτέρα επίσης συνεχίστηκαν οι προσπάθειες επικοινωνίας, χωρίς όμως επιτυχία, με αποτέλεσμα η θεία της άτυχης γυναίκας το μεσημέρι της Τρίτης να πάει στο Αστυνομικό Τμήμα Καλλιθέας και να δηλώσει την εξαφάνιση της.

Στις 20:30 το βράδυ της ίδιας ημέρας κλειδαράς, παρουσία αστυνομικών και της θείας της άτυχης κοπέλας, άνοιξε την πόρτα με αποτέλεσμα να έλθουν αντιμέτωποι με το φρικιαστικό θέαμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: