ΣΙΝΕ

Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

Ευχαριστήρια δήλωση Λιοσάτου Δ. Θωμά

Αγαπητές φίλες και φίλοι . Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την στήριξη που μου δώσατε σ' αυτόν το δύσκολο, πρωτόγνωρο για μένα αγώνα. Ευχαριστώ καταρχήν όλους όσους με...
τιμήσατε με τη ψήφο σας. Ευχαριστώ όλους όσους με βοηθήσατε με οποιοδήποτε τρόπο . Όσους είχαν να πούνε μια καλή κουβέντα για μένα. Όλοι εσείς μου δίνετε δύναμη για να συνεχίσω να προσφέρω όπως μπορώ. Μέσα από την ομάδα μου τον Αστέρα που ανέβηκε φέτος στην Α2. Μέσα από την υπέροχη ''Ομάδα Νέων'' που ετοιμάζει πολύ ωραία πράγματα σύντομα , μέσω σωματείων όπως η ''Ελπίδα'' κ.λ.π.

Θέλω να τονίσω ότι είμαι ιδιαίτερα περήφανος και χαρούμενος, γιατί διάλεξα να πάω με τη σωστή πλευρά. Πιστεύω ότι ο συνδυασμός ''Δήμος για όλους'' είναι η καλύτερη λύση για το νομό μας. Το είδα ξεκάθαρα όλους αυτούς τους δύσκολους μήνες , που γνώρισα ή γνωρίστηκα καλύτερα, με όλους αυτούς τους υπέροχους ανθρώπους που τον αποτελούν. Πάντα με το χαμόγελο και με κύριο γνώμονα το καλό των Γρεβενών.

Ήρθαμε με προτάσεις, λύσεις για τα προβλήματα και αποδεδειγμένο έργο ο καθένας μας, με πρώτο τον υποψήφιο δήμαρχο Ιωάννη Παπαδόπουλο. Ήμαστε οι μόνοι που καταθέσαμε ένα πλήρες πρόγραμμα, με ιδέες και λύσεις άμεσα πραγματοποιήσιμες. Ήμαστε όμως και δημοκράτες και θα δεχθούμε το αποτέλεσμα, συνεχίζοντας να βοηθάμε τη πόλη μας , από όποια θέση μας έταξε τον καθένα.

Και σαν δημοκράτες, θα ασκήσουμε το εκλογικό μας δικαίωμα την προσεχή Κυριακή.
Πάντα προς την κατεύθυνση της αλλαγής στο δήμο των Γρεβενών , πιστοί στον αγώνα μας από την αρχή ως το τέλος.

Εγώ προσωπικά είχα αποφασίσει από το Βράδυ της Κυριακής . Τους λόγους αυτής της απόφασης μπορείτε να τους βρείτε στο άρθρο μου '' Μιά βόλτα στη πόλη αρκεί ... '' , σε όλα τα ηλεκτρονικά μέσα της Μακεδονίας ( grevenamedia.gr - greveniotis κ.α.)

Ευχαριστώ και πάλι όλους όσους με τίμησαν με την ψήφο τους , το λόγο τους και την παρουσία τους δίπλα μου. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ.

Εύχομαι να ξημερώσει μια καινούργια, καλύτερη μέρα για τα Γρεβενά μας.


Με τιμή 
Λιοσάτος Δ. Θωμάς 
πρώην Σύμβουλος Πολιτισμού του δήμου Αθηναίων και Α.Ι. Ρέντη .
Εθελοντής του δήμου Περάματος
Εθελοντής πόλης των Γρεβενών

Δεν υπάρχουν σχόλια: