ΣΙΝΕ

Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

Γεωργία Ζεμπιλιάδου: “Θέλουμε Περιφερειάρχη που να αγωνίζεται για τον τόπο και όχι υπηρέτη της κάθε Κυβέρνησης”

“Το δίλημμα των εκλογών είναι ξεκάθαρο. Θέλουμε να έχουμε έναν Περιφερειάρχη υπηρέτη της κάθε κυβέρνησης ή έναν περιφερειάρχη που θα βάζει πάνω απ όλα τα συμφέροντα του τόπου;
Θέλουμε Περιφερειάρχη που...

να υπηρετεί τους πολίτες ή τα προσωπικά του συμφέροντα και τα συμφέροντα των λίγων και των εκλεκτών που κερδίζουν εις βάρος όλων μας;”

Αυτό είναι το πραγματικό δίλημμα των εκλογών και για τις δύο Κυριακές, σύμφωνα με την υποψήφια Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γεωργία Ζεμπιλιάδου που μίλησε το βράδυ της Τρίτης σε μια μεγάλη συγκέντρωση στην αίθουσα του Κοβεντάρειου στην Κοζάνη.
Η επικεφαλής του συνδυασμού ΕΛΠΙΔΑ παρουσίασε τις προγραμματικές θέσεις της που θα αλλάξουν τη σημερινή άσχημη κατάσταση στην οποία βρίσκεται εδώ και πέντε χρόνια η Περιφέρεια μας και εμφανίστηκε βέβαιη για τη νίκη του συνδυασμού λέγοντας χαρακτηριστικά:
“Την Κυριακή 26 Μαΐου κάνουμε το πρώτο βήμα. Την Κυριακή 2 Ιουνίου πετυχαίνουμε τη μεγάλη νίκη.

Ευχαριστώ μέσα απ’ την καρδιά μου τους πολίτες που μας στηρίζουν και μας δίνουν αυτό το ξεκάθαρο μήνυμα καθημερινά.
Θα ήθελα όμως να απευθυνθώ ιδιαίτερα στους νέους και να στείλω σ’ αυτούς ένα ξεχωριστό μήνυμα.
Ζητώ την ψήφο τους, μα πάνω απ’ όλα τη στήριξη τους γιατί όσα θα κάνουμε θα πρέπει να τα κάνουμε μαζί, επειδή πρώτα αυτούς αφορούν και σ’ αυτούς απευθύνονται.
Το μόνο που θέλω να τους υποσχεθώ είναι πως σαν Περιφερειάρχης θα κάνω αυτό που κάνω σ’ όλη μου τη ζωή.
Θα δουλέψω πολύ για να δημιουργήσουμε όλοι μαζί το μέλλον που αξίζει πρώτα στους νέους και έπειτα σ’ όλους εμάς.
Για να νιώθουν κάθε μέρα πως ο τόπος που γεννήθηκαν, που έκαναν τα πρώτα τους βήματα και τα πρώτα τους όνειρα, είναι ο τόπος όπου μπορούν να φτιάξουν τη ζωή τους, όπως εκείνοι τη θέλουν.
Για μένα δεν θα υπάρχει μεγαλύτερη δικαίωση απ’ το να βλέπω αυτά τα παιδιά που σήμερα μαραζώνουν και αναζητούν στο χάρτη τη χώρα όπου μπορούν να μεταναστεύσουν, να δημιουργούν με τη δικιά μας αμέριστη βοήθεια και συμπαράσταση, με τα έργα και τις πρωτοβουλίες που έχουμε ήδη σχεδιάσει και ετοιμάσει, μια νέα οικονομία και χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας, όχι μόνο γι’ αυτούς αλλά και για εκείνους που έφυγαν, για να έχουν πια λόγο να γυρίσουν. Αυτό είναι το δικό μου όνειρο και γι’ αυτό θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις”. 







Γραφείο τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: