ΣΙΝΕ

Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

Ομιλία του Υποψηφίου Δημάρχου Γρεβενών και Επικεφαλής του συνδυασμού «Μαζί συνεχίζουμε» κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη στους Γρεβενιώτες της Κοζάνης.

Το δικό τους δυναμικό παρών έδωσαν από την Κοζάνη το απόγευμα της Τετάρτης 15 Μαΐου 2019 οι Γρεβενιώτες που ζουν και εργάζονται στην ευρύτερη περιοχή, γεμίζοντας ασφυκτικά την αίθουσα όπου...
πραγματοποιήθηκε η ομιλία του Υποψηφίου Δημάρχου Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη. 

Ο κ. Κουπτσίδης εμφανώς συγκινημένος για την υποδοχή που του επεφύλαξαν, αφού τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους δήλωσε: «Η παρουσία σας σήμερα εδώ μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε. Σήμερα «Μαζί» κάνουμε το επόμενο αποφασιστικό βήμα, για να δώσουμε τέλος στις χαμένες ευκαιρίες. Από κάθε γωνιά του Δήμου μας το μήνυμα που παίρνουμε είναι ένα: Για Διοίκηση με Γνώση και Εμπειρία. Ένα Δήμο Ανθρωποκεντρικό κοντά και δίπλα στα καθημερινά προβλήματα των Πολιτών μας. Ένα δήμο που να καινοτομεί, να σχεδιάζει, να διεκδικεί και να υλοποιεί, με πρόγραμμα, με όραμα και βλέποντας μπροστά και μόνο μπροστά.
Στο κέντρο του ενδιαφέροντός μας είναι πάντα ο άνθρωπος, ο κάτοικος και του τελευταίου χωριού.   Κάθε απόφαση και ενέργεια μας ως νέα δημοτική αρχή θα γίνεται για την εξυπηρέτηση των αναγκών του δημοτών μας. Αυτό κάναμε και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Στόχος μας είναι να σταματήσουμε την εγκατάλειψη και την αδιαφορία που βιώνουν οι κάτοικοι των χωριών μας».
Στη συνέχεια έκανε μία σύντομη αναφορά στο πρόγραμμα του συνδυασμού του τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Στο πρόγραμμα μας θέτουμε ως στρατηγικό στόχο την ισόρροπη Ανάπτυξη, μέσω της αγροτικής και τουριστικής ανάπτυξης, μέσω της προσέλκυσης επενδυτικών και επιχειρηματικών δράσεων σε όλους τομείς, γιατί μόνο έτσι θα δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας, μόνο έτσι θα δημιουργηθούν  συνθήκες αξιοπρεπούς διαβίωσης για όλους τους κατοίκους του δήμου, μόνο έτσι  θα μείνουν οι νέοι μας στον τόπο τους.  Με εφόδιο την εμπειρίας μας είμαστε αποφασισμένοι, να συνεχίσουμε να απαιτούμε δυναμικά και να διεκδικούμε αποτελεσματικά όλα τα εθνικά και ευρωπαϊκά προγράμματα. Είμαστε αποφασισμένοι να διεκδικήσουμε Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα, ως ανταποδοτικό, για την φιλοξενία προσφύγων στον τόπο μας».
Παρουσιάζοντας τους Υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους του συνδυασμού του τόνισε: «το συνδυασμό μας στελεχώνουν νέοι άνθρωποι, με όρεξη για δουλειά και όραμα για τον τόπο μας, καθώς επίσης και πρόσωπα με γνώση και εμπειρία, από όλα τα κοινωνικά στρώματα, δεν αποκλείσαμε κανέναν».
Τέλος ο Επικεφαλής του συνδυασμού «μαζί συνεχίζουμε» και Υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης τους κάλεσε να στηρίξουν με την ψήφο τους τη νέα του προσπάθεια. «Για να κτίσουμε όλοι μαζί ένα σύγχρονο, δυναμικό δήμο Γρεβενών. Ένα δήμο με ανθρώπινο πρόσωπο».





Εκλογικό Κέντρο: Φαρδυκάμπου 2
Τηλέφωνο : 2462074188
Σελίδα:www.dkouptsidis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: