ΣΙΝΕ

Κυριακή 5 Μαΐου 2019

Τι αλλάζει και τι θα είναι ίδιο στο φετινό τελικό του MasterChef

Πώς θα αναδειχθεί ο επόμενος κορυφαίος Έλληνας μάγειρας

Το MasterChef οδεύει προς το τέλος του όπου θα αναδειχθεί ο επόμενος κορυφαίος Έλληνας μάγειρας.

Ο μεγάλος τελικός,...

αναμένεται φαντασμαγορικός και εντυπωσιακός, όπως ακριβώς συνέβη και στο περσινό κύκλο του ριάλιτι μαγειρικής του Star, όπου νικητής βγήκε ο Βολιώτης, Τιμολέων Διαμαντής.

Ωστόσο, ο φετινός τρίτος τελικός θα έχει ορισμένες αλλαγές σε σχέση με πέρσι και ένα μόνο σκέλος του θα παραμείνει ίδιο.

Στο MasterChef 2, οι δύο φιναλίστ Τιμολέων Διαμαντής και Χρήστος Γλωσσίδης, έδειξαν τις μαγειρικές τους ικανότητες σε εστιατόρια τριών Ευρωπαϊκών πρωτευουσών: του Μιλάνου, της Βαρκελώνης και του Λονδίνου.

Αυτό, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, δεν πρόκειται να συμβεί στον φετινό τελικό. Οι παίκτες που θα καταφέρουν να φτάσουν μέχρι τέλους και θα... κοντραριστούν στη κουζίνα, θα επισκεφθούν μια ευρωπαϊκή πόλη αντί για τρεις.

Αυτό όμως που θα μείνει ίδιο είναι πως ο τελικός για την ανάδειξη του επόμενου Έλληνα MasterChef, θα είναι μισός μαγνητοσκοπημένος και μισός θα προβληθεί ζωντανά.

Στο μαγνητοσκοπημένο μέρος, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν στις οθόνες τους, τις δοκιμασίες μαγειρικής στις οποίες υποβλήθηκαν οι δυο διαγωνιζόμενοι που κατάφεραν να φτάσουν μέχρι το τέλος.

Στο live μέρος του MasterChef θα προβληθεί η ανακοίνωση του αποτελέσματος του νικητή και αυτό γίνεται με στόχο να αποφευχθεί τυχόν διαρροή του αποτελέσματος αφού και οι δυο διαγωνιζόμενοι θα μάθουν εκείνη τη στιγμή τις βαθμολογίες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: