ΣΙΝΕ

Πέμπτη 2 Μαΐου 2019

Ακαδημαϊκός υποστηρίζει ότι η oμoφυλoφιλiα οφείλεται σε σκουλήκι στον πρωκτό που τρέφεται με σπέρμα

Δήλωσε μάλιστα ότι κατασκεύασε ένα υπόθετο που σε «απαλλάσσει» από την oμoφυλoφιλία

Μια ακαδημαϊκός από το Κουβέιτ δήλωσε ότι κατασκεύασε ένα υπόθετο που...

σε «απαλλάσσει» από την ομοφυλοφιλία.

Ο λόγος για τη Mariam Al-Sohel, η οποία εμφανίστηκε στο Scope TV για να εξηγήσει πώς λειτουργεί το ιατρικό φάρμακο που βασίζεται σε μια ισλαμική προφητεία.

«Ανακάλυψα θεραπευτικά υπόθετα που περιορίζουν τη σεξoυαλική επιθυμία των αγοριών του τρίτου φύλου», είπε. «Αλλά και των κοριτσιών του τέταρτου φύλου.»

Όταν ερωτήθηκε για το τι αναγνωρίζει ως τρίτο και τέταρτο φύλο, η Al-Sohel απάντησε: «Το τρίτο φύλο είναι τα θηλυπρεπή αγόρια και το τέταρτο οι αρρενωπές λεσβίες».

Τόνισε μάλιστα ότι: «Αυτά όλα είναι επιστήμη, οπότε δεν πρέπει να ντρεπόμαστε.»

Σύμφωνα με τη Al-Sohel: «Η σεξoυαλική παρόρμηση αναπτύσσεται όταν ένα άτομο δέχεται σερoυαλική επίθεση. Και μετά συνεχίζεται επειδή υπάρχει ένα σκουλήκι στον πρωκτό που τρέφεται με σπέρμα».

«Αυτό που έκανα ήταν να δημιουργήσω υπόθετα, τα οποία πρόκειται να χρησιμοποιηθούν από τους άνδρες που έχουν πρόβλημα. Αντιμετωπίζει αυτές τις παρορμήσεις εξοντώνοντας το σκουλήκι που τρέφεται με σπέρμα.»

H Al-Sohel συνέχισε να εξηγεί ότι ανακάλυψε δύο διαφορετικά υπόθετα – ένα υπόθετο για τους gay άνδρες και ένα για τις λεσβίες. «Τα συστατικά είναι ακριβώς τα ίδια, διαφέρουν όμως σε χρώμα».


Είναι εξαιρετικά επικίνδυνο να είσαι LGBTI στο Κουβέιτ. Η gay σεξoυαλική δραστηριότητα είναι παράνομη και τιμωρείται με χρηματικό πρόστιμο ή με έξι χρόνια φυλάκισης.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: