ΣΙΝΕ

Πέμπτη 9 Μαΐου 2019

Κάμερα στο ταμπλό πέτυχε λαβράκι σε service (+video)

Η τεχνολογία τελικά μπορεί να σου κάνει πολύ μεγάλη ζημιά. Όπως σε αυτόν τον υπάλληλο της Ford, όπου κάμερα στο ταμπλό τον έπιασε να παραδίδει μαθήματα σε...
έτερο υπάλληλο και πιο συγκεκριμένα πως να οδηγεί αυτοκίνητο με χειροκίνητο κιβώτιο.

Ας πάρουμε την ιστορία από την αρχή όμως! Ο ευτυχής κάτοχος του Ford Focus RS,Karol Zwolinski, έλαβε μια ειδοποίηση ανάκλησης για την φλάντζα κεφαλής του αγαπημένου του μοντέλου. Προβληματίστηκε στην αρχή, αλλά στη συνέχεια χάρηκε που η Ford προσέχει τους πελάτες της και τη μακροζωία των μοντέλων της.

Έτσι λοιπόν πήγε στο συνεργείο της επιλογής του, στο Illinois των Η.Π.Α., αλλά πρώτα τοποθέτησε μια κάμερα στο ταμπλό, έπειτα από μια ιστορία που είχε ακούσει για μια Mustang με την οποία έκοβαν βόλτες οι υπάλληλοι του συνεργείου. Τελικά η ιδέα του ήταν πολύ καλή, μιας και όταν είδε το καταγεγραμμένο υλικό διαπίστωσε πως το Focus RS του είχε μετατραπεί σε όχημα εκμάθησης νέου οδηγού. Κάτι που μπορεί να προκαλέσει εκτεταμένες φθορές στο δίσκο και στο κιβώτιο ταχυτήτων.

Ο Karol πήγε με το υλικό στον υπεύθυνο του συνεργείου, ο οποίος έκπληκτος του είπε ότι θα το συζητήσει με τον ιδιοκτήτη και θα επανέλθει. Κάτι που δεν έγινε ποτέ, με αποτέλεσμα ο Karol να αναγκαστεί να ανεβάσει το video στο YouTube, με σκοπό να προστατέψει όσους περισσότερους πελάτες μπορεί. Όπως ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είναι τρομερά αντιεπαγγελματικό να παίρνει κάποιος ένα αυτοκίνητο κόστους άνω των 50.000 ευρώ και να μαθαίνει σε φίλο του πως να οδηγεί. Αν δεν είχα βάλει την κάμερα, απλά δεν θα το μάθαινα ποτέ!»

Δείτε το βίντεο κι ελάτε στη θέση του Karol, πως θα νιώθατε να ακούτε να εκπαιδεύουν στο αμάξι σας κάποιον που δεν έχει ιδέα πως να αλλάζει ταχύτητες.
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις