ΣΙΝΕ

Σάββατο 15 Ιουνίου 2019

3o ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ Φ.Ο.ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ΄΄ ΝΤΑΣΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ’’

Την Κυριακή το βράδυ 9-6-2019 έπεσε η αυλαία του 3ου Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης Ακαδημιών του ‘’Φ.Ο.Πρωτέας Γρεβενών’’ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΑΣΙΟΣ, προς τιμήν του αείμνηστου...
Προέδρου και Ιδρυτή αυτής της ιστορικής ομάδας,το οποίο διεξήχθη στις 8 & 9 Ιουνίου στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης μας.

Η συμμετοχή των νεαρών αθλητών υπήρξε αθρόα ,ενώ την τίμησαν με την παρουσία τους τα σωματεία : Α.Σ.Διόσκουροι Κοζάνης ,Α.Σ.Ηρακλής Κοζάνης ,Α.Σ.Φοίνικας Κοζάνης και Γ.Σ.Σιάτιστας.
Η διοργάνωση υπήρξε επιτυχημένη από κάθε άποψη αφού τα παιδιά που έλαβαν μέρος ,ήρθαν με χαμόγελο και έφυγαν με διπλό χαμόγελο.
Η Διοίκηση του Φ.Ο.Πρωτέας εκφράζει και δημόσια τις ευχαριστίες της προς όλα τα σωματεία που έδωσαν ‘’το παρόν’’ ,τους αθλητές ,τους γονείς ,τους προπονητές και τους εθελοντές.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την Π.Ε.Γρεβενών και τους χορηγούς μας για την υποστήριξή τους καθώς και τον διαιτητή Γιώργο Μιχαηλίδη.
Ένα αθλητικό πανηγύρι ,που είχε σαν στόχο την ώσμωση των παιδιών και των γονέων με το μπάσκετ αλλά και την αναγνώριση της δουλειάς που γίνεται σε επίπεδο ακαδημιών, ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο.
Ραντεβού τον επόμενο Σεπτέμβρη. Καλό καλοκαίρι στην μεγάλη οικογένεια του Ελληνικού Μπάσκετ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: