ΣΙΝΕ

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019

Άναυδοι έμειναν οι πολίτες όταν ATM άρχισε να πετά χρήματα με το τσουβάλι

Ένα απατηλό όνειρο πολλών είναι να περάσουν μπροστά από ένα ATM και εκείνο να αρχίζει να φτύνει χρήματα. Σε κάποιους άλλους το φαντασιακό περιλαμβάνει ένα καζίνο και...
έναν κουλοχέρη ο οποίος θα βγάζει ασταμάτητα κέρματα.

Οι επιβάτες του μετρό στο σταθμό Bond Street στο Λονδίνο μπορούν να πουν ότι έζησαν αυτό το όνειρο μιας και όπως αναφέρει η Metro ένα ATM που εξαργυρώνει Bitcoin άρχισε να πετάει χαρτονομίσματα των 20 λιρών.

Ένας πελάτης προσπάθησε να εξαργυρώσει ένα μεγάλο ποσό από Bitcoins και το μηχάνημα δεν κατάφερε να ανταπεξέλθει στην εντολή με αποτέλεσμα να κολλήσει.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της εταιρίας, ο πολίτης αποφάσισε να σηκώσει ένα πολύ μεγάλο ποσό, ζητώντας μάλιστα αυτό να είναι σε συγκεκριμένα χαρτονομίσματα. Ήταν μάλιστα τόσο προετοιμασμένος που είχε πάρει και μία τσάντα ταξιδιού για να τα βάλει μέσα.

Οι άνδρες ασφαλείας στο μετρό αναγκάστηκαν να δημιουργήσουν έναν κλοιό γύρω από το μηχάνημα που «ξέρναγε» χρήματα έτσι ώστε να μην υπάρξουν σκηνές πανικού από εκείνους που μπορεί να σκέφτονταν να πέσουν με τα μούτρα στον εξ’ ουρανού θησαυρού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: