ΣΙΝΕ

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019

ΜΗΝΥΜΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Γιώργου Καλαμάρα

Το να είσαι υποψήφιος Βουλευτής είναι μεγάλη τιμή αλλά συνάμα και μεγάλη ευθύνη , τόσο στο κόμμα σου, που σε εμπιστεύτηκε, όσο και στους πολίτες που απευθύνεσαι, ζητάς την ψήφο τους και προσδοκάς να...
τους εκπροσωπήσεις . Ιδιαίτερα για τις μονοεδρικές όπως τα Γρεβενά, το βάρος είναι πιο μεγάλο αφού είσαι η μοναδική φωνή του νομού σου στο Κοινοβούλιο. Για να μπορέσεις να πετύχεις το καλύτερο για τον τόπο σου χρειάζεται δύναμη ψυχής, ισορροπία σκέψεων και συναισθημάτων και προπαντός να ξέρεις και να μπορείς να συνεργάζεσαι.

Μπαίνω σ’ αυτό τον αγώνα γιατί πιστεύω πως η περαιτέρω ανάταξη και ανάπτυξη της χώρας μας, πρέπει να γίνει με όρους που να διασφαλίζουν την ποιότητα της ζωής μας . Η δίκαιη ανάπτυξη με ποιοτικές θέσεις εργασίας, η προστασία των δημοσίων αγαθών, η προστασία των εργασιακών δικαιωμάτων, το κοινωνικό κράτος, είναι έννοιες ξένες προς τα νεοφιλελεύθερα μοντέλα τύπου ΔΝΤ που το μόνο που προσφέρουν είναι ευημερία για τους λίγους.  Σήμερα ξεκινάμε από άλλη αφετηρία, έχουμε έναν καθαρό δρόμο με ρυθμισμένο το δημόσιο χρέος, με απόθεμα χρημάτων που μας προστατεύει από διεθνείς αναταράξεις, με μεγάλες μεταρρυθμιστικές τομές στην υγεία, την παιδεία, την δημόσια διοίκηση, την αγορά εργασίας, αλλά κυρίως και με μια διαφορετική αντίληψη στον τρόπο άσκησης εξουσίας, όπως για παράδειγμα οι τηλεοπτικές άδειες και το πολιτικό κόστος.
 Ζω στα Γρεβενά και γνωρίζω πολύ καλά τα προβλήματα, τις ιδιαιτερότητες και τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα. Με το χέρι στην καρδιά σας υπόσχομαι πως θα είμαι δίπλα σας, θα συνεχίσω να εργάζομαι ακούραστα με γνώμονα πάντα το καλό του τόπου μας,  αλλά και τις αρχές και τις αξίες με τις οποίες πορεύομαι. Έχω μάθει στη ζωή μου να κρίνω τους ανθρώπους από αυτό που είναι και όχι από το πού βρίσκονται πολιτικά και κοινωνικά  και αυτό θα συνεχίσω να κάνω.
Απευθύνω κάλεσμα σε όλους να στηρίξετε το Σύριζα και μένα προσωπικά, γιατί τώρα σ’ αυτές τις εκλογές «αποφασίζουμε για τη ζωή μας».
Γιώργος Καλαμάρας
Υποψήφιος Βουλευτής Γρεβενών


Βιογραφικό Σημείωμα
Γιώργου Καλαμάρα

-Γεννήθηκα στα Γρεβενά  το 1968 και η Τρικοκκιά είναι το χωριό καταγωγής μου.
-Διαμένω μόνιμα με την οικογένειά μου στα Γρεβενά από το 2006.                                                                                                    -Είμαι παντρεμένος με την Βασιλική Καλογιάννη που ασκεί το επάγγελμα της Νηπιαγωγού στην πόλη των Γρεβενών και έχω την ευτυχία να μεγαλώνω δύο παιδιά  τον Δημήτρη και την Ναταλία.                    
 -Είμαι απόφοιτος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, του τμήματος Γεωπονίας με κατεύθυνση τη φυτική παραγωγή.
-Η επαγγελματική μου  σταδιοδρομία ξεκίνησε το 1996 αμέσως μετά την στρατιωτική μου θητεία , ως γεωπόνος επιστημονικός συνεργάτης και πωλητής σε μεγάλη εταιρεία σπόρων και λιπασμάτων. Ακολούθως διατέλεσα Τομεάρχης υπεύθυνος πωλήσεων για την Δυτική Ελλάδα και στην συνέχεια Προϊστάμενος  τεχνικού τμήματος σε επίπεδο χώρας , στην ίδια εταιρεία και σε συνεργασία με εταιρείες του Ισραήλ και της Αυστραλίας   
-Ιδρυτικό στέλεχος , Γενικός Διευθυντής και υπεύθυνος ανάπτυξης νέας εταιρίας σπόρων, θυγατρικής μεγάλης εταιρίας γεωργικών εφοδίων από το 2001 έως το 2003.
-Από το 2003 έως το 2014 υπάλληλος στον πρώην Δήμο Χασίων, νυν Δήμο Δεσκάτης
-Από το 2014 έως σήμερα υπάλληλος της Διεύθυνσης Αγροτικής Ανάπτυξης και Κτηνιατρικής της ΠΕ Γρεβενών (πρώην Διεύθυνση Γεωργίας)
- Mέλος του ΓΕΩΤΕΕ
-Ιδρυτικό μέλλος και πρώην Πρόεδρος του περιβαλλοντικού συλλόγου Γρεβενών «Ποιότητα Ζωής».
-Συντονιστής (Γραμματέας) Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Γρεβενών
-Μέλος της Περιφερειακής Συντονιστικής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Δυτικής Μακεδονίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: