ΣΙΝΕ

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019

Δελτίο τύπου Υποψηφίου Βουλευτή Π.Ε. Γρεβενών Αθανάσιου Σταυρόπουλου

Αγαπητές συμπατριώτισσες, αγαπητοί συμπατριώτες και αγαπητοί μου φίλοι,

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και αυριανό πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, για την επιλογή και...

τη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών.

Είναι ύψιστη τιμή για εμένα, να μου δίνεται η δυνατότητα να εκπροσωπήσω όλες και όλους τους γρεβενιώτες, με τους οποίους με συνδέουν κοινή αγώνες και η αγωνία για το μέλλον του ευλογημένου μας τόπου.

Γεννήθηκα, μεγάλωσα, ζω και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά και κοινωνικά στα Γρεβενά μας. Βιώνουμε καθημερινά τα ίδια προβλήματα, αγωνιούμε μαζί για την επίλυσή τους και μοιραζόμαστε όλοι το όραμα και την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Πιστεύουμε στις δυνατότητες του τόπου μας και στα συγκριτικά πλεονεκτήματα του και δεν συμβιβαζόμαστε με τη στασιμότητα και την ανυπαρξία ενεργειών και δράσεων απελευθέρωσης της ιδιωτικής οικονομίας και των υγιών δυνάμεων επιχειρηματικότητας και καινοτομίας.

Η Νέα Δημοκρατία σε λίγες μέρες θα κληθεί να υπηρετήσει το εθνικό συμφέρον και θα το πράξει με απόλυτη σοβαρότητα και με ένα διαφορετικό και σύγχρονο μοντέλο διακυβέρνησης όπου η οικονομική ανάπτυξη, η κοινωνική δικαιοσύνη, η ασφάλεια και η εθνική ενότητα θα πρωταγωνιστούν.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι πρωθυπουργός όλων των ελλήνων, δίνοντας τέλος στον διχασμό που προσπάθησε και προσπαθεί να επιβάλει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Οι γρεβενιώτισσες και οι γρεβενιώτες έχουμε την ανάγκη – ίσως περισσότερο από κάθε άλλη φορά – να αγωνιστούμε όλοι μαζί για να βγάλουμε τον τόπο μας από το τέλμα και να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις ώστε να πορευθούμε σε έναν δρόμο ισόρροπης ανάπτυξης όλης της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών.

Οι γεωργοί, οι κτηνοτρόφοι, οι ελεύθεροι επαγγελματίες, οι επιχειρηματίες, οι νέες και οι νέοι μας, όλες και όλοι οι σκληρά εργαζόμενοι γρεβενιώτες πρέπει να βρίσκουμε ανοικτό πεδίο δράσης και ανάπτυξης για να ξεδιπλώσουμε τις ικανότητες μας, να κάνουμε το όραμά μας πράξη και, όλοι μαζί, να συμβάλλουμε στην πρόοδο και στην προκοπή του τόπου και της κοινωνίας μας.

Σας καλώ όλες και όλους να αγωνιστούμε με αγάπη και σύνεση για τα Γρεβενά μας, να βάλουμε όλοι ένα λιθαράκι για να ανεβάσουμε τον τόπο μας ψηλά, να τον δούμε να αναπτύσσεται και να προοδεύει.

Όλοι μαζί να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να μπορούν οι νέες και οι νέοι μας να παραμείνουν στον τόπο τους, έχοντας εργασία και τις δυνατότητες να δημιουργήσουν οικογένειες, και όλοι μαζί να ανοίξουμε τον δρόμο επιστροφής των νέων ανθρώπων που εγκατέλειψαν τα Γρεβενά.

Σας καλώ να στηρίξετε την Νέα Δημοκρατία και να με επιλέξετε να σας εκπροσωπήσω, με μία δέσμευση: να είμαι χρήσιμος για τον τόπο μου και δίπλα σας όπου και όταν με χρειαστείτε.

Ήρθε η ώρα της εθνικής ενότητας, της ανάπτυξης, η ώρα του Κυριάκου Μητσοτάκη,

είναι η Ώρα των Γρεβενών.


Με τιμή
Θανάσης Σταυρόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: