ΣΙΝΕ

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

Η προκήρυξη της Γ’ Εθνικής – Η προθεσμία δηλώσεων συμμετοχής και ο ένας «μικρός»

Η ΕΠΟ εξέδωσε την προκήρυξη για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής της σεζόν 2019-20.

Ανακοινώθηκε η προκήρυξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής από την ΕΠΟ για την αγωνιστική περίοδο...

2019-20. Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε 8 ομίλους και οι 116 ομάδες που έχουν δικαίωμα θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή έως τις 5 Αυγούστου. 

Η σέντρα του πρωταθλήματος ορίστηκε για την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου.

Όσοι από τους πρωταθλητές των Ενώσεων δεν δηλώσουν συμμετοχή, τότε οι δευτεραθλητές θα έχουν δικαίωμα να δηλώσουν εκείνοι συμμετοχή έως τις 7 Αυγούστου και οι τριταθλητές αν χρειαστεί έως τις 9 Αυγούστου. Ήδη κάποιες ομάδες έχουν αποφασίσει να μην κατέβουν στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ο καταρτισμός των ομίλων θα γίνει μετά από τη δήλωση συμμετοχής των ομάδων, με γεωγραφικά κριτήρια, ενώ δεν αποκλείεται να «σπάσουν» Ενώσεις, εάν έχουν παραπάνω από 4 ομάδες και κριθεί απαραίτητο.

Όσον αφορά τον προβιβασμό στη Football League, τέσσερα θα είναι τα εισιτήρια, τα οποία θα διεκδικήσουν οι πρωταθλητές των 8 ομίλων μέσω αγώνων μπαράζ. Όσον αφορά τον υποβιβασμό, θα αποφασιστεί, μετά τον καταρτισμό των ομίλων.

Για την υποχρεωτική συμμετοχή νεαρών παικτών στην ενδεκάδα, έγινε μεγάλη συζήτηση και τελικά η προκήρυξη αναφέρει ότι είναι υποχρεωτική η συμμετοχή ενός παίκτη στο αρχικό σχήμα που να έχει γεννηθεί μετά την 1/1/2000. Τέσσερις ξένοι επιτρέπονται να αναγράφονται στο φύλλο αγώνα, όπως και πέντε παίκτες άνω των 33 ετών, αλλά μόνο τέσσερις ταυτόχρονα στην ενδεκάδα.


περισσότερα στο e-ptolemeos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις