ΣΙΝΕ

Τρίτη 23 Ιουλίου 2019

Διαζύγια: Οι πιο παράξενοι λόγοι που χωρίζουν τα ζευγάρια

Ο άντρας μου δεν έχει αρκετές τρίχες στο στήθος του και δεν οδηγεί αρκετά γρήγορα» έγραψε ως αιτία του διαζυγίου της νεαρή γυναίκα «κουφαίνοντας» τον δικηγόρο της. Αυτός είναι μόνο ένας από...
τους πιο τρελούς λόγους για τους οποίους ζητούν διαζύγιο κάποιοι παντρεμένοι και αποκαλύφθηκαν στο Reddit από δικηγόρους διαζυγίων.

Το θέμα με τα πιο «κουφά» διαζύγια που άνοιξε Αμερικανός χρήστης του Reddit δέχτηκε περισσότερα από 18.000 ανώνυμα σχόλια από δικηγόρους που ειδικεύονται στα διαζύγια. Από αυτά ξεχώρισαν η περίπτωση συζύγου ο οποίος ζήτησε διαζύγιο «διότι η γυναίκα του δεν του άρεσε πια». Ποια είναι η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά; Είχαν παντρευτεί πριν από μόλις δυο μέρες! Άλλος δικηγόρος αποκάλυψε ότι η δική του, πιο ενεργή περίπτωση ήταν όταν παντρεμένο ζευγάρι πήρε διαζύγιο διότι και οι δύο ανακάλυψαν ότι είναι ομοφυλόφιλοι.

Από την άλλη, γυναίκα πήρε διαζύγιο διότι ο άντρας της έπλενε πολύ συχνά το αυτοκίνητό του! Αρχικά, η γυναίκα έβαλε κόλλα στο λάστιχο του κήπου με το οποίο ο άντρας έριχνε νερό στο όχημα, αχρηστεύοντάς το. Όταν ο σύζυγός της αγόρασε καινούριο λάστιχο, εκείνη κατέθεσε αίτηση διαζυγίου. Άλλος σύζυγος ζήτησε διαζύγιο διότι έπειτα από αρκετά χρόνια γάμου διαπίστωσε ότι η γυναίκα του δεν ήξερε να μαγειρεύει. Καθημερινά του σέρβιρε νόστιμα φαγητά, ώσπου ανακάλυψε ότι τα παράγγελνε από κέτερινγκ.

Ένας από τους δικηγόρους αποκάλυψε δε ότι νεαρό ζευγάρι χώρισε εξαιτίας της γάτας του. Η γυναίκα την αποκαλούσε Χιονόμπαλα και ήθελε να την ταΐζει αποκλειστικά υγρή τροφή και στήθος κοτόπουλου.

Την ίδια γάτα ο άντρας την αποκαλούσε Χιονόμπαλα και ήθελε να της δίνει μόνο ξηρά τροφή. Έδωσαν σκληρή δικαστική μάχη για την κηδεμονία της γάτας,ενώ την ίδια ώρα «δεν ασχολήθηκαν καθόλου με τα παιδιά τους, 15 μηνών, τεσσάρων και έξι ετών».

Πούδρα στην πλάτη
Οι κακές πεθερές θεωρούνται η αιτία πολλών διαζυγίων, όμως η περίπτωση Αμερικανίδας ξεπερνάει κάθε φαντασία. Ζήτησε διαζύγιο διότι η πεθερά της, που ζούσε μαζί τους, συνήθιζε να βάζει πούδρα στην πλάτη του κανακάρη της κάθε φορά που τελείωνε το ντους.

Επίσης, το παντρεμένο ζευγάρι αναγκαζόταν να κλειδώνει την πόρτα της κρεβατοκάμαρας για να αποφύγει τις ξαφνικές εφόδους της πεθεράς. Εκείνη, όμως, δεν πτοούταν και χτυπούσε για ώρα την πόρτα, ζητώντας να της ανοίξουν.

Τέλος, 80χρονος σύζυγος ζευγαριού πήρε διαζύγιο με την αιτιολογία ότι η συνομήλικη γυναίκα του «έπαιζε πάρα πολύ Bingo», ενώ 90χρονος ζήτησε διαζύγιο έπειτα από 60χρόνια «ευτυχισμένου γάμου» η 88χρονη γυναίκα «άρχισε να τον χτυπάει καθημερινά με τη μαγκούρα του».

Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια: