ΣΙΝΕ

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019

Οι νέοι πίνακες διαιτητών

Οι νέοι πίνακες διαιτησίας από τους οποίους δε λείπουν τα μεγάλα ονόματα. Χωρίς εκπλήξεις και με οδηγό το περσινό πλάνο.

Επανέρχονται στην κατηγορία οι...

Καραντώνης, Κατσικογιάνης και Βάτσιος που είχαν υποβιβαστεί πέρυσι στη Football League. Παραμένει ο Κομίνης στους πίνακες.

Δεύτερη ευκαιρία σε τρεις διαιτητές δίνει ο Μέλο Περέιρα, όπως προκύπτει από τους νέους πίνακες διαιτησίας. Ο λόγος για τους Αριστείδη Βάτσιο (Δ. Αττίκης), Δημήτριο Καραντώνη (Ημαθίας) και Αλέξανδρο Κατσικογιάννη (Ηπείρου) που επιτρέφουν στον πίνακα της Σούπερ Λίγκας ένα χρόνο μετά τον υποβιβασμό τους.

Αυτοί οι τρεις μαζί με τους Πέτρο Τσαγκαράκη (Χανιών) και Δημήτρη Μαλούτα (Ημαθίας) είναι τα πέντε νέα πρόσωπα του πίνακα. Ο Βάτσιος είχε κοπεί μετά το πέναλτι στο Λαμία-ΑΕΚ.

Στον πίνακα των βοηθών νέα ονόματα είναι έξι. Πρόκειται για τους Ζήρδα (Αθηνών), Μαυρούδη (Ηρακλείου) και τους Στεφανή, Τζιουβάρα, Αϊναλή και Καλύβα.

Εκτός πίνακα μένει ο Λάμπρου που είχε προκαλέσει τις έντονες διαμαρτυρίες της ΑΕΛ στον αγώνα με την Ξάνθη καθώς και ο Γρατσάνης (Τρικάλων).

Δείτε τους πίνακες που ακολουθούν:






Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: