ΣΙΝΕ

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019

Συνεχίζει ο Νασίκας κατά Βελόπουλου ! Τον κατηγορεί ευθέως!

Στα άκρα οδηγείται η κόντρα πλέον του Προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου με τον υποψήφιο βουλευτή Λάρισας Νασίκα Αθανάσιο. Ο τελευταίος πριμ λίγη ώρα προέβη σε ανακοίνωση...
στον προσωπικό του λογαριασμό που διατηρεί στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης του Facebook κατηγορώντας τον ευθέως και χωρίς περιστροφές με βαρύτατους χαρακτηρισμούς! Χαρακτηριστικά αναφέρει ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο ΑΦΙΛΟ, ΑΝΑΝΔΡΟ ΚΑΙ ΑΝΕΝΤΙΜΟ. Είναι από τις λίγες φορές που υποψήφιος βουλευτής μιλά με τόσο απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για πρόεδρο κόμματος.

Παρατίθεται αυτούσια η δήλωση του υποψήφιου βουλευτή Λάρισας Νασίκα Αθανάσιου που ανάρτησε στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης του Facebook.

Αγαπητοί φίλοι αισθάνομαι την ανάγκη να σας ευχαριστήσω για την βοήθεια σας στις βουλευτικές εκλογές που με αναδείξατε με την ψήφο σας πρώτο σε σταυρούς στον νομό Λάρισας.
Ταυτόχρονα αισθάνομαι την ανάγκη να σας ζητήσω συγγνώμη που σας παρέσυρα να ψηφίσετε τον Κυριάκο Βελόπουλο έναν άνθρωπο που δεν κράτησε τον λόγο του και στέρησε την δυνατότητα στην Θεσσαλία να έχει έναν βουλευτή που έχει αποδείξει πως ξέρει να αγωνίζεται και να λύνει προβλήματα.
Τον ακολούθησα μετά την συνάντηση μας στην Λάρισα τον Ιούνιο του 2016 γιατί πίστεψα πως είναι τίμιος , είναι πατριώτης , είναι ορθόδοξος στην πίστη. Τότε ήμασταν πέντε σε όλη την Ελλάδα.


Του οργάνωσα το κόμμα σε όλη την Θεσσαλία , στρατολόγησα υποψηφίους παντού, ξόδεψα χρήμα χρόνο και κόπο για έναν άνθρωπο που αποδείχτηκε πως είναι άφιλος,άνανδρος και ανέντιμος. 


Με διαβεβαίωνε συνεχώς πως δεν θα πάρει ποτέ την έδρα της Λάρισας αλλά θα επιλέξει Πάτρα ή Θεσσαλονίκη. Την Κυριακή των εκλογών πρωινές ώρες δήλωσε πως η έδρα της Θεσσαλίας ανήκει στους αγρότες. Την Δευτέρα 9 η ώρα το πρωί δήλωσε πως θα πάρει την έδρα της Θεσσαλονίκης. Στις 1 η ώρα το μεσημέρι αποφάσισε να πάρει την έδρα της Λάρισας στερώντας την δυνατότητα απο τους αγρότες, κτηνοτρόφους, επαγγελματίες και ανέργους να έχουν έναν εκπρόσωπο τους. Η αχαριστία του δεν έφτασε μόνο σε αυτό αλλά ξεκινώντας την Τρίτη το πρωί για την δουλειά μου τρεις αστυνομικοί με συνέλαβαν και με οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα και στην συνέχεια στον εισαγγελέα Λάρισας μετά από μήνυση εναντίον μου από τον Βελόπουλο δήθεν για εξύβριση , απειλή και συκοφαντική δυσφήμιση. Τελικά όλη αυτήν η περιπέτεια απέδειξε το πόσο λάθος έκανα που ακολούθησα έναν άνθρωπο που δεν πιστεύει σε αυτά που λέει , που δεν έχει μπέσα και φιλότιμο. 


Σας ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια σας να ξέρετε ότι πάντα θα είμαι δίπλα σας για ότι με χρειαστείτε.
Σε όσους σας έρθει στην σκέψη η φράση " καλά να πάθεις με αυτόν που έμπλεξες" συμφωνώ μαζί σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: