ΣΙΝΕ

Σάββατο 27 Ιουλίου 2019

Βάλτε μια κούπα ρύζι στην ντουλάπα σας και δείτε τι θα συμβεί

Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να βάζετε μια κούπα ρύζι στην ντουλάπα σας
Λατρεύουμε να χρησιμοποιούμε το ρύζι στην κουζίνα όταν φτιάχνουμε...

νάσι ή ένα νόστιμο κάρυ. Υπάρχουν όμως και πολλά πράγματα έξω από την κουζίνα που μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε, όπως το να στεγνώσετε το κινητό σας σε ρύζι αν σας πέσει στο νερό. Με λίγα λόγια, οι περισσότεροι έχουμε ένα σακουλάκι ρύζι στην κουζίνα μας. Σήμερα θα σας δείξουμε πώς να το χρησιμοποιήσετε στην ντουλάπα σας!

Υγρασία
Αν έχετε δοκιμάσει ξανά να βάλετε το κινητό σας σε μια σακούλα ρύζι για να το προστατεύσετε αν σας πέσει μέσα σε νερό, τότε θα γνωρίζετε καλά ότι το ξηρό ρύζι απορροφάει την υγρασία. Αυτό είναι χρήσιμο επειδή μερικές φορές και οι ντουλάπες έχουν υγρασία. Μπορεί γενικά το σπίτι σας να έχει υγρασία ή απλά να βάλατε τα ρούχα στην ντουλάπα πριν στεγνώσουν καλά. Η υγρασία θα κάνει τα ρούχα σας να μυρίζουν άσχημα και πολύ απλά δεν θέλετε η ντουλάπα σας να έχει υγρασία και μούχλα.

Αποσμητικό χώρου
Επειδή το ρύζι απορροφάει την υγρασία από ένα δωμάτιο, μπορεί ταυτόχρονα να δράσει σαν αποσμητικό. Προσθέτοντας μερικές σταγόνες αιθέριου ελαίου θα δώσετε ένα ευχάριστο άρωμα στην ντουλάπα σας! Δεν υπάρχει λόγος να αγοράζετε ακριβά αποσμητικά αρώματα ή φακελάκια, μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας εύκολα. Και με τον τρόπο αυτό μπορείτε ένα διαλέξετε μόνοι σας το άρωμα που επιθυμείτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: