ΣΙΝΕ

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019

Έκανε τεστ DNA, αποκαλύφθηκε ότι είναι αριστοκράτης και έγινε εκατομμυριούχος

Ο νοσηλευτής υποψιαζόταν πως ο αριστοκράτης ήταν ο πατέρας του, από την ηλικία των 8 ετών, αλλά δεν είχε κάνει ποτέ εξέταση DNA μέχρι τον θάνατό του πέρυσι.

Ο πατέρας του είχε...

προσφερθεί να κάνει εξέταση DNA και στο παρελθόν, κάτι που δεν συνέβη ποτέ και όταν ο Τζόρνταν έγινε 18 ετών και χτύπησε την πόρτα του σπιτιού του Τσαρλς, του είπαν να μιλήσει με δικηγόρο. Αλλά όταν ο πατέρας του βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του τον Αύγουστο του 2018 σε ηλικία 62 ετών, έγινε τελικά η εξέταση, αποδεικνύοντας πως όντως ο Τζόρνταν ήταν το νόθο παιδί του.

Κάτι άλλο που τον έφερε πιο κοντά στην περιουσία του πατέρα του, ήταν το γεγονός πως η γιαγιά του – μητέρα του Τσαρλς – πέθανε μέσα σε δύο εβδομάδες μετά τον θάνατο του γιου της, ενώ ο αδερφός του πέθανε από καρκίνο. Η οικογένεια Ρότζερς ζούσε εδώ και πολλές γενιές στο κτήμα αυτό στην Κορνουάλη.

Ο Τζόρνταν που έχει, φυσικά, παραιτηθεί από την δουλειά του ως νοσηλευτής και ζει από τα έσοδα από το κτήμα, δηλώνει πως δεν μπορεί να πιστέψει πόσο έχει αλλάξει η ζωή του από τότε που αποδείχθηκε θετικό το τεστ DNA. Όπως λέει: «Είχε δεχτεί να κάνει τεστ DNA όταν ήμουν μικρότερος, αλλά τελικά δεν συνέβη και όταν έγινα 18 χρονών, του χτύπησα την πόρτα και τον ρώτησα αν θα μπορούσε να κάνει την εξέταση και μου είπε να απευθυνθώ σε δικηγόρο. Ήμουν 18 χρονών, είχα άλλες προτεραιότητες εκείνη την στιγμή. Του έστειλα επιστολές στα είκοσί μου αλλά δεν έλαβα απάντηση ποτέ και πριν από τρία χρόνια ήρθα πάλι σε επαφή μαζί του μέσω του πληρεξούσιού μου, Φίλιπ Κέαρ».

Η μετά θάνατον εξέταση DNA απέδειξε πως ήταν πατέρας του

Και συνεχίζει λέγοντας: «Ο Φίλιπ είπε ότι ο Τσαρλς δεν ήθελε να κάνει το τεστ, και τότε του έγραψα μια τελευταία επιστολή με ένα κουτί για εξέταση DNA και τότε ήταν που ο Φίλιππος μου τηλεφώνησε και μου είπε πως ο Τσαρλς είχε πεθάνει».

Ο Τζόρνταν, που κάποτε είχε σπάσει την πλάτη του σε ένα ακροβατικό που είχε πάει κατά διαόλου και είχε γίνει viral, στο τραμπολίνο, είπε πως ήρθε αντιμέτωπος με κάποια μέλη της οικογένειας αλλά τελικά κατάφερε να ολοκληρώσει την εξέταση και ο Τσαρλς αποδείχθηκε τελικά πως ήταν ο πατέρας του.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, ο Τσαρλς πάλευε με την κατάχρηση ναρκωτικών εδώ και χρόνια και πέθανε από υπερβολική δόση στο αυτοκίνητό του έξω από το διατηρητέο κτήμα του. Η έρευνα που διεξήχθη απέδειξε πως δεν υπήρχαν ύποπτες περιστάσεις και πως ο Τσαρλς πέθανε από υπερβολική δόση ενός συνταγογραφούμενου φαρμάκου. Ήταν επίσης, υποσιτισμένος, ενώ παραμελούσε την προσωπική του υγιεινή και σπάνια άλλαζε ρούχα τους μήνες πριν τον θάνατό του. Αντί να ζει στο πλούσιο σπίτι του, ο Τσαρλς κοιμόταν στο αυτοκίνητό του.

Δεν είναι πάντως, η πρώτη φορά που μια εξέταση DNA δείχνει την αλήθεια σχετικά με τους απογόνους κάποιου. Πολλοί καταφεύγουν σε αυτή την εξέταση πλέον, για να μάθουν ποιοι είναι όντως οι πραγματικοί τους γονείς ή για να βρουν συγγενείς, όπως συνέβη πριν από μερικά χρόνια όταν ένας συνταξιούχος από την ΣΙβηρία ανακάλυψε με εξέταση DNA πως είναι ο εγγονός του Στάλιν.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: