ΣΙΝΕ

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019

Elif - 2ος Κύκλος- Επεισόδιa 381-382- 383-384-385-386-387-388-389-390 (video)


Elif 2ος Κύκλος- Επεισόδιο 381
Δείτε το επεισόδιο εδώ
trailer
Η Ελίφ είναι πολύ στεναχωρημένη επειδή δεν μπόρεσε να πάει στη Μελέκ. Φοβάται πως η Αρζού θα της κάνει κακό και τελικά η μικρούλα νιώθει έντονη αδιαθεσία. Η Ράμπια ψάχνει την Ελίφ παντού. Όταν η μικρή συνέρχεται πηγαίνει στο σπίτι της Ράμπια και της λέει πως έχει βρει τη μνήμη της και εξηγεί όλη την ιστορία. 

Η Ράμπια ξαφνιάζεται και λυπάται όταν ακούει την ιστορία της. Ο Νετζντέτ μαθαίνει από τους άντρες του πως η Αρζού το έσκασε και καλεί τον Ερκούτ. Εκείνος του λέει πως τη βρήκε και την φέρνει πίσω. Ο Νετζντέτ ανακουφίζεται. Όταν η Αρζού επιστρέφει σπίτι γίνεται έξαλλος όταν μαθαίνει πως η Αρζού πήγε στο σπίτι της Μελέκ. Τότε έρχεται η αστυνομία και ο Ερκούτ κρύβει την Αρζού στην αποθήκη και της λέει να μείνει εκεί. Η Αρζού είναι έξαλλη αλλά δεν μπορεί να κάνει τίποτα γιατί δεν θέλει να πάει φυλακή. 

Ο Κενάν πηγαίνει στην αστυνομία και ρωτάει αν υπήρξε κάποια εξέλιξη σχετικά με την αναζήτηση της Αρζού. Στη συνέχεια τηλεφωνεί στη Μελέκ αλλά εκείνη δεν του λέει τίποτα για τις απειλές της Αρζού. Η Φεριντέ πιστεύει πως η Μελέκ κάνει λάθος, που δεν μίλησε στον Κενάν για την Αρζού. Η Μελέκ όμως ενδιαφέρεται μόνο για την Ελίφ. Η Φεριντέ όμως τηλεφωνεί στον Κενάν και του λέει το περιστατικό με την Αρζού. Ο Κενάν πηγαίνει αμέσως να δει τη Μελέκ και είναι θυμωμένος μαζί της. Ο Κενάν επιμένει πως θέλει η Μελέκ να μείνει στο κτήμα για να είναι ασφαλής αλλά εκείνη αρνείται. 

 Ο Κενάν δίνει ρεπό στον Μουράτ γιατί δεν θέλει η Μελέκ και η Φεριντέ να μένουν μόνες τους. Η Γκόντζα πείθει τη Φούντα και την πηγαίνει στον γιατρό της και εκείνος γίνεται μέρος του σχεδίου τους. Η Αρζού είναι εκνευρισμένη επειδή δεν μπορεί να βγει έξω. Από τα νεύρα της πετάει τον δίσκο με το φαγητό, που της φέρνει ο Ερκούτ και κόβει τον καρπό της με ένα σπασμένο γυαλί.


Elif - Επεισόδιο 382
Δείτε το επεισόδιο εδώ
trailer

Ο Κενάν κάνει ξανά αίτηση διαζυγίου αλλά ανησυχεί για την κηδεμονία της Τουγτσέ. Η Αρζού μεταφέρεται από την αποθήκη σε δωμάτιο και καλούν τον γιατρό Φαρούκ. Η Αρζού λέει στον γιατρό πως την κλείδωσαν στην αποθήκη και όταν εκείνος ρωτάει ποιος το έκανε ο Ερκούτ επεμβαίνει και λέει στον γιατρό πως η κοπέλα αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Όταν ο γιατρός φεύγει, ο Ερκούτ κλειδώνει ξανά την Αρζού στην αποθήκη. Ο Κεμάλ πηγαίνει στη Ράμπια να πάρει την Ελίφ και την Ιντζί. Εκείνη του λέει πως δεν του δίνει τα παιδιά γιατί ξέρει ότι η Ελίφ δεν είναι ανιψιά του και αν θέλει μπορεί να καλέσει την αστυνομία και του κλείνει την πόρτα κατάμουτρα. 

Ο Κεμάλ συναντάει τυχαία δύο άντρες, που τους χρωστάει λεφτά από τον τζόγο, οι οποίοι τον χτυπούν. Ο Κεμάλ τηλεφωνεί στον Βεϊσέλ και ζητάει βοήθεια και εκείνος τον φιλοξενεί στο σπίτι του. Η Ελίφ μιλάει στη Ράμπια και την Ιντζί για τη Μελέκ καθώς της λείπει πολύ και ανησυχεί για εκείνη. Η Ράμπια αποφασίζει να πάει την Ελίφ στη μητέρα της. Η Ράμπια βρίσκει το τηλέφωνο του Κενάν και τηλεφωνεί αλλά απαντάει η Ασουμάν η οποία αναγνωρίζει τη φωνή της. Η Ασουμάν λέει στην Ράμπια πως ο Κενάν δεν είναι σπίτι. 

Όλοι στο κτήμα ανησυχούν για την ασφάλεια της Μελέκ και της Φεριντέ εξαιτίας της Αρζού. Ο Μουράτ μένει με τη Μελέκ και τη Φεριντέ και είναι και εκείνος θυμωμένος με την Αρζού. Η Ασουμάν προσπαθεί να επικοινωνήσει με τον πατέρα της αλλά δεν τα καταφέρνει. Ο Κενάν ανακοινώνει στην οικογένειά του πως αποφάσισε να χωρίσει από την Αρζού. Όλοι είναι στο πλευρό του. Η Αλιγιέ χαίρεται με την απόφαση του γιου της και λυπάται που τον ανάγκασε να παντρευτεί την Αρζού. Κατηγορεί τον εαυτό της για όσα πέρασαν όλοι εξαιτίας της Αρζού…


Elif - Επεισόδιο 383
Δείτε το επεισόδιο εδώ
trailere

Ο Νετζντέτ λέει στην Αρζού το σχέδιο του για να τη σώσει αλλά εκείνη αρνείται. Ο Νετζντέτ της λέει πως δεν υπάρχει άλλος τρόπος και την κλειδώνει ξανά στην αποθήκη. Όταν η Ναζάν της πηγαίνει φαγητό, η Αρζού παίρνει κρυφά το κινητό από την τσέπη της. Τηλεφωνεί στον δικηγόρο Χαμντί και τον ρωτάει αν κάποιος ψυχικά ασθενής μπορεί να πάρει κηδεμονία παιδιού και εκείνος της απαντάει αρνητικά. Από την άλλη όμως το να επικαλεστεί ψυχική ασθένεια, είναι ο μόνος τρόπος για να σωθεί η Αρζού από τις κατηγορίες. 

 Τελικά η Αρζού λέει στον Νετζντέτ πως δέχεται το σχέδιο του αλλά δεν θέλει να μείνει στην αποθήκη. Ο Νετζντέτ την αφήνει να βγει έξω. Ο Φαρούκ λέει στον Νετζντέτ πως σύντομα θα φτιάξει την αναφορά. Η Τουγτσέ κάνει φασαρία και η Αλιγιέ ζητάει από την Ασουμάν να κάνει σωστά τη δουλειά της. Η Ασουμάν ακόμα δεν έχει επικοινωνήσει με τον Κεμάλ. Τηλεφωνεί όμως στον Νετζντέτ και τον ενημερώνει πως η Ράμπια θέλει να επικοινωνήσει με τον Κενάν. Ο Νετζντέτ ζητάει τη διεύθυνση της Ράμπια και στέλνει τον Ερκούτ να πάρει την Ελίφ. Η Ελίφ είναι πολύ λυπημένη. Η Ράμπια της προτείνει να παίξει στην αυλή με την Ιντζί και εκείνη πηγαίνει να τους ετοιμάσει φαγητό. Τα παιδιά της γειτονιάς έρχονται και καλούν τα κοριτσάκια να παίξουν μαζί τους κρυφτό. Ο Ερκούτ όμως πιάνει την Ελίφ. Η Ράμπια έρχεται και η μικρή ξεφεύγει από τα χέρια του Ερκούτ και πηγαίνει τρέχοντας στο σπίτι της Ράμπια να κρυφτεί. 

Η Ράμπια προσπαθεί να πείσει τον Ερκούτ. Η Ελίφ κλαίει και ο Ερκούτ τους λέει να αλλάξουν διεύθυνση γιατί ίσως να έρθουν άλλοι και φεύγει. Η Ράμπια καλεί ξανά τον Κενάν αλλά όταν η Ασουμάν βλέπει το νούμερο της, αποσυνδέει τη συσκευή. Η Μελέκ βλέπει στο όνειρό της πως μια γυναίκα της φέρνει την Ελίφ. Η Ζεϊνέπ την επισκέπτεται και έχουν μια όμορφη συζήτηση από καρδιάς. Η Φεριντέ προτείνει στη Ζεϊνέπ να καλέσει τον Σελίμ και να δειπνήσουν όλοι μαζί και η κοπέλα δέχεται. Ο Σελίμ πηγαίνει στη σχολή και ξαφνιάζεται όταν βλέπει την Πελίν και τον Κοράι μαζί. Όταν ο Κοράι φεύγει η Πελίν λέει στον Σελίμ πως δεν μπορούσε να αρνηθεί στον Κοράι να κάτσουν μαζί. 

Ο Σελίμ πως εξαιτίας της είπε ψέματα στη Ζεϊνέπ και πως αυτό που κάνει δεν είναι σωστό και να μην ζητήσει ξανά τη βοήθεια του. Όταν ο Κεμάλ ξυπνάει βλέπει πως τον έχει καλέσει η Ασουμάν και ο Νετζντέτ. Η Ασουμάν τον καλεί ξανά και του λέει πως η Ράμπια προσπαθεί να επικοινωνήσει με τον Κενάν, πως εκείνη δουλεύει στο κτήμα υπό τις οδηγίες του Νετζντέτ και του ζητάει να πάρει την Ελίφ από τη Ράμπια…

Elif - Επεισόδιο 384
Δείτε το επεισόδιο εδώ
trailer

Η Πελίν σκέφτεται πως ο Σελίμ τη ζηλεύει και το λέει στη Φεραγιέ. Εκείνη της απαντάει πως ονειρεύεται. Ο Σελίμ πηγαίνει στο σπίτι της Φεριντέ για να φάνε. Όταν πηγαίνει να πλύνει τα χέρια του ο Μουράτ βλέπει στο κινητό του γαμπρού του πως τον καλεί η Πελίν και θυμώνει. Ο Σελίμ απαντάει στο τηλεφώνημα και λέει πως θα μιλήσουν αργότερα και το κλείνει. 

Όταν η Ζεϊνέπ ρωτάει ποιος ήταν εκείνος της απαντάει πως ήταν ο φίλος του, ο Μπουράκ. Ο Ερκούτ λέει στον Νετζντέτ πως δεν ήταν κανείς στη διεύθυνση που πήγε και έτσι δεν μπόρεσε να φέρει την Ελίφ. Ο Νετζντέτ καλεί την Ασουμάν και μαθαίνει πως η Ράμπια τηλεφώνησε ξανά. Λέει στον Ερκούτ πως θα μιλήσουν ξανά αργότερα και μαζεύει τους άντρες του να πάνε στο σπίτι της Ράμπια αλλά δεν είναι κανείς εκεί. Ο Νετζντέτ σκέφτεται πως ήταν άδικος με τον Ερκούτ. Η Ράμπια πηγαίνει την Ελίφ στο κτήμα αλλά δεν ξέρει πως εκεί βρίσκεται και ο Κεμάλ. Η Ελίφ χαίρεται όταν βλέπει το κτήμα και καθώς τρέχει προς το σπίτι, ο Κεμάλ σπρώχνει τη Ράμπια, πιάνει την Ελίφ και το σκάει. 

Η Ράμπια χάνει τις αισθήσεις της. Ο Κενάν βρίσκει την Ράμπια στην πόρτα του κτήματος και τη μεταφέρει στο σπίτι. Η Αλιγιέ και η Τουλάι ξαφνιάζονται. Όταν η Ράμπια συνέρχεται λέει στον Κενάν πως ο Κεμάλ απήγαγε την Ελίφ. Ο Κενάν τρέχει να τους βρει. Η Αλιγιέ καλεί γιατρό για την Ράμπια, η οποία έχει ένα φοβερό πονοκέφαλο. Η Τουλάι μετράει την πίεση στην Ράμπια και διαπιστώνει πως είναι υψηλή. Ο γιατρός έρχεται και δίνει τις πρώτες βοήθειες στη Ράμπια. Η Ασουμάν τηλεφωνεί στον Κεμάλ όταν βλέπει τον Κενάν να φεύγει τόσο βιαστικός. Η Ελίφ κάνει ό,τι μπορεί για να ξεφύγει από τον Κεμάλ αλλά δεν τα καταφέρνει. 

 Ο Κενάν τηλεφωνεί στον Σελίμ και του εξηγεί τι συνέβη και του ζητάει να τον συναντήσει στο δρόμο, που οδηγεί στο δάσος. Ο Σελίμ λέει στη Μελέκ, τη Ζεϊνέπ, τον Μουράτ και τη Φεριντέ τι του είπε ο Κενάν και φεύγουν όλοι μαζί. Ο Κενάν δεν μπορεί να βρει την Ελίφ στο δάσος και ενημερώνει την αστυνομία. Στέλνουν αμέσως μια ομάδα έρευνας. Ο Νετζντέτ τηλεφωνεί στον Κεμάλ και τον προσβάλει και τον απειλεί. Εκείνος του λέει πως έχει την Ελίφ αλλά δεν πρόκειται να του τη δώσει…
Elif 385
Δείτε το επεισόδιο εδώ
trailer

Ο Κενάν δεν καταφέρνει να βρει την Ελίφ. Μαζί με τη Μελέκ επιστρέφουν στο κτήμα. Η Ράμπια συνέρχεται και εξηγεί σε όλους τα πάντα. Τους λέει πως η Ελίφ βρήκε τη μνήμη της πριν από λίγες μέρες. Όλοι χαίρονται όταν το ακούν. Ο Κενάν καταγγέλλει τον Κεμάλ στην αστυνομία. Όλοι υποψιάζονται πως ο Νετζντέτ και η Αρζούν εμπλέκονται στην υπόθεση. 

Ο Κεμάλ πηγαίνει με την Ελίφ στο σπίτι του αλλά βλέπει να τον περιμένουν οι άντρες του Νετζντέτ και φεύγει αμέσως. Τηλεφωνεί στον Βεϊσέλ και συναντιούνται Ο Κεμάλ αναγκάζει την Ελίφ να καθίσει σε ένα μακρινό παγκάκι. Θέλει να ζητήσει από τον Βεϊσέλ να φροντίσει για ένα διάστημα την Ελίφ. Ο Βεϊσέλ δεν του λέει πως ξέρει την Ελίφ. Ο Κεμάλ αφήνει την Ελίφ με τον Βεϊσέλ και φεύγει. Η Ελίφ χαίρεται όταν βλέπει τον Βεϊσέλ και εκείνος της λέει πως ο Κεμάλ έχει κακές προθέσεις απέναντί τους για αυτό δεν πρέπει να καταλάβει πως γνωρίζονται από παλιά. Ο Κεμάλ επιστρέφει με φαγητό για την Ελίφ, της λέει πως θα μείνει με τον Βεϊσέλ και φεύγει. Η Ελίφ μιλάει για όλα όσα της συνέβησαν μετά το ατύχημα στον Βεϊσέλ. Η Ασουμάν φοβάται πως στην οικογένεια Εμίρογλου θα μάθουν τα πάντα από την Ράμπαι. Ο Νετζντέτ της τηλεφωνεί και εκείνη του λέει πως η Ράμπια είναι στο κτήμα και πως αν τη δει η γυναίκα θα την αναγνωρίσει. 

Ο Νετζντέτ ζητάει από την Αρζού να πάει στο κτήμα και να δει αν είναι εκεί η Ελίφ. Όταν η Αρζού φτάνει στο κτήμα όλοι είναι θυμωμένοι μαζί της. Η Αρζού συμπεριφέρεται σαν να μην ξέρει τίποτα και λέει πως ήρθε για να δει την Τουγτσέ. Η Τουλάι πηγαίνει στο δωμάτιο της Ασουμάν και της λέει να φροντίσει την Τουγτσέ αλλά η Ασουμάν κάνει την άρρωστη και ζητάει από την Τουλάι να την αντικαταστήσει. Ο Κενάν λέει στην Αρζού πως έκανε αίτηση διαζυγίου και εκείνη γίνεται έξαλλη. Η Μελέκ με τον Κενάν πηγαίνουν την Ράμπια στο σπίτι του Κεμάλ για να βρουν την Ελίφ. Όταν η Ασουμάν βλέπει ότι φεύγουν, πηγαίνει στο δωμάτιο της Τουγτσέ. 

Ο Βεϊσέλ τηλεφωνεί στην Τουλάι και της ζητάει να τον συγχωρέσει. Εκείνη του απαντάει πως δεν θα τον συγχωρήσει ποτέ και κλείνει το τηλέφωνο. Ο Βεϊσέλ παίρνει την Ελίφ και κατευθύνεται στο κτήμα…

Elif 386

Η Μελέκ, ο Κενάν και η Ράμπια πηγαίνουν στο σπίτι του Κεμάλ. Βλέπουν αστυνομία στην πόρτα αλλά το σπίτι είναι άδειο. Η Μελέκ αισθάνεται εξαντλημένη και ο Κενάν με τη Ράμπια τη βοηθούν. Ο Κενάν και η Μελέκ αφήνουν τη Ράμπια σπίτι της και επιστρέφουν στο κτήμα. Ο Βεϊσέλ και η Ελίφ προσπαθούν να ξεφύγουν από τους άντρες του Νετζντέτ. Η Αρζού λέει στον Νετζντέτ πως η Ελίφ δεν είναι στο κτήμα και πως ο Κενάν έκανε αίτηση διαζυγίου. Ο Νετζντέτ της λέει να μη στενοχωριέται και πως θα βρούνε λύση. 

Ο Φαρούκ ενημερώνει τον Νετζντέτ πως δεν κατάφερε να πάρει την γνωμάτευση για την Αρζού. Ο Νετζντέτ και η Αρζού δεν ξέρουν τι να κάνουν. 

Η Γκόντζα ακούει τη συνομιλία τους, τηλεφωνεί στην αστυνομία και καταδίδει την Αρζού. Η αστυνομία φτάνει στο σπίτι του Νετζντέτ με ένταλμα έρευνας και συλλαμβάνουν την Αρζού. Ο Κεμάλ καλεί τον Βεϊσέλ και εκείνος συμπεριφέρεται σαν να μην συμβαίνει τίποτα και του λέει πως απλά θα καθυστερήσουν λίγο. Ο Κεμάλ στέλνει ένα μήνυμα στον Κενάν με τη φωτογραφία της Ελίφ και το μέρος που θα συναντηθούν. Ζητάει λεφτά σε αντάλλαγμα για την Ελίφ. Η Μελέκ και ο Κενάν επιστρέφουν στο κτήμα για να πάρουν τα χρήματα. 

 Ο Βεϊσέλ και η Ελίφ πηγαίνουν στο κτήμα αλλά έρχονται αντιμέτωποι με τους άντρες του Νετζντέτ, οι οποίοι απειλούν με όπλα τον Βεϊσέλ. Η Ελίφ τρομοκρατείται. Ο Βεϊσέλ επιτίθεται στους άντρες, η Ελίφ το σκάει και ο Βεϊσέλ καταλήγει να τραυματιστεί από σφαίρα. Οι άντρες του Νετζντέτ το σκάνε. Όταν ακούν τον πυροβολισμό, οι άνθρωποι στο κτήμα βγαίνουν να δουν τι συνέβη και βρίσκουν τον Βεϊσέλ να αιμορραγεί. Καλούν αμέσως ασθενοφόρο. Η Μελέκ και ο Κενάν φτάνουν και ο Βεϊσέλ τους λέει πως έφερε την Ελίφ αλλά το έσκασε στο δάσος. Ο Μουράτ και η Τουλάι μένουν με τον Βεϊσέλ ενώ η Φεριντέ, ο Σελίν, η Αλιγιέ, η Ζεϊνέπ, η Μελέκ και ο Κενάν, χωρίζονται αναζητώντας στο δάσος την Ελίφ. Στο τέλος καταφέρνουν να τη βρουν. Όλοι είναι πολύ ευτυχισμένοι…


Elif 387

Η Τουλάι και ο Μουράτ μεταφέρουν τον Βεϊσέλ στο νοσοκομείο. Η κατάσταση του είναι κρίσιμη και μπαίνει αμέσως χειρουργείο. Οι γιατροί αφαιρούν τη σφαίρα αλλά επειδή ήταν κοντά στην καρδιά, πρέπει να μπει για παρακολούθηση στην εντατική καθώς δεν έχει ξεφύγει τον κίνδυνο. Η Φεριντέ καλεί τον Μουράτ και εκείνος της κρύβει την αλήθεια για την κατάσταση του Βεϊσέλ γιατί δεν θέλει να είναι οι άνθρωποι στο κτήμα λυπημένοι. Η Τουλάι έχει συγχωρέσει τον Βεϊσέλ, φοβάται μήπως τον χάσει και προσεύχεται για την ανάρρωσή του. Όταν ο Κεμάλ καλεί τον Βεϊσέλ απαντάει ο Μουράτ. Ο Κεμάλ μαθαίνει για την κατάσταση του Βεϊσέλ και εκείνη τη στιγμή τον συλλαμβάνει η αστυνομία. 

Η Ελίφ είναι στο κτήμα και όλοι είναι χαρούμενοι. Η Ελίφ τους είχε νοσταλγήσει όλους και τους αγκαλιάζει. Τους αφηγείται τις περιπέτειές της. Εκείνη την ώρα επιστρέφει από το πάρκο η Ασουμάν με την Τουγτσέ. Η Τουγτσέ ξαφνιάζεται όταν βλέπει την Ελίφ, την αγκαλιάζει αλλά ζηλεύει και λίγο επειδή όλοι έχουν στραμμένη την προσοχή τους στην Ελίφ. Η Ασουμάν πηγαίνει και κρύβεται στο δωμάτιό της για να μην τη δει κανείς. Η Ασουμάν ενημερώνεται από την αστυνομία για τη σύλληψη του πατέρα της. Η Μελέκ και η Ελίφ τηλεφωνούν στη Ράμπια και την ενημερώνουν πως η Ελίφ είναι καλά. Η Ράμπια και η Ιντζί χαίρονται. Ο Νετζντέτ κατευθύνεται στην αστυνομία για να δει την Αρζού και η Ασουμάν τον καλεί και του λέει πως η Ελίφ είναι στο κτήμα και είπε τα πάντα σε όλη την οικογένεια. Εξαιτίας της κατάθεσης της Ελίφ ο Νετζντέτ αντιμετωπίζει τον κίνδυνο να συλληφθεί. 

Η Αρζού ζητάει από τον Νετζντέτ να τη σώσει και εκείνος της λέει πως η Ελίφ βρέθηκε. Η Αρζού γίνεται έξαλλη. Όταν ο Νετζντέτ επιστρέφει σπίτι λέει στην Γκόντζα πως βρέθηκε η Ελίφ και πως η αστυνομία μπορεί να έρθει να τον συλλάβει από λεπτό σε λεπτό. Η Γκόντζα δείχνει δήθεν στενοχωρημένη όταν το ακούει αλλά στην πραγματικότητα είναι χαρούμενη. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πως ο Βεϊσέλ έφερε στο κτήμα την Ελίφ ενώ ο Κεμάλ ήδη είχε ζητήσει λύτρα. Ο Κενάν κάνει μήνυση στον Κεμάλ. Η Ελίφ ρωτάει τη Μελέκ για τον Μελίχ αλλά δεν της λένε την αλήθεια για να μη τη στεναχωρήσουν. Η Ασουμάν ενημερώνει τη Ράμπια για τη σύλληψη του Κεμάλ και εκείνη λέει στην Ιντζί πως θα μείνει μαζί της για λίγο καιρό. Η Ιντζί είναι χαίρεται όταν το ακούει…


Elif 388 
Δείτε το επεισόδιο εδώ
trailer


Ενώ η Τουλάι και ο Μουράτ είναι στο νοσοκομείο στο πλευρό του Βεϊσέλ, όλοι οι άλλοι έχουν συγκεντρωθεί στο κτήμα και γιορτάζουν την επιστροφή της Ελίφ. Η Τουγτσέ ζηλεύει επειδή η Ελίφ είναι το επίκεντρο της προσοχής και η Ελίφ πολύ ευτυχισμένη, επειδή βρίσκεται κοντά σε όσους αγαπά και την αγαπούν. Ο Τζεμάλ συλλαμβάνεται και η αστυνομία υποψιάζεται πως ο Βεϊσέλ είναι επίσης ένοχος επειδή αυτός επέστρεψε σπίτι της την Ελίφ. 

Η κατάσταση του Βεϊσέλ είναι κρίσιμη και ο οργανισμός του δεν ανταποκρίνεται στη θεραπεία. Εξαιτίας των δυσοίωνων προβλέψεων των γιατρών, ο Μουράτ αναγκάζεται να τηλεφωνήσει στη Ζεϊνέπ και να της πει πως ο πατέρας τους δεν είναι καλά. Η Τουγτσέ και η Αλιγιέ μένουν σπίτι και όλοι οι υπόλοιποι πηγαίνουν στο νοσοκομείο. Η Ελίφ κατηγορεί τον εαυτό της για ό,τι συνέβη στον Βεϊσέλ. Όταν φτάνουν στο νοσοκομείο, η Ελίφ μπαίνει κρυφά στο δωμάτιο, όπου νοσηλεύεται ο Βεϊσέλ, του πιάνει το χέρι και του ζητάει να ανοίξει τα μάτια του. Εκείνη ακριβώς τη στιγμή ο Βεϊσέλ ξυπνάει. Όλοι είναι ευτυχισμένοι και η Ζεϊνέπ με τον Μουράτ μένουν με τον πατέρα τους. 

Η Ασουμάν ξέρει πως η Ελίφ θα την αναγνωρίσει και έτσι ετοιμάζει τα πράγματά της για να φύγει από το κτήμα χωρίς να πει λέξη σε κανέναν. Η Τουγτσέ είναι μόνη ξανά και λυπημένη. Η Ασουμάν καλεί τον πατέρα της αλλά δεν της απαντάει. Δεν ξέρει τι να κάνει και αποφασίζει να πάει σπίτι της. Ο Νετζντέτ βρίσκεται σε μεγάλη ένταση επειδή όλα του τα σχέδια απέτυχαν. Ενώ κάθεται με την Γκόντζα έρχεται η αστυνομία. Οι αστυνομικοί επιχειρούν να συλλάβουν τον Νετζντέτ αλλά ο Ερκούτ και οι άντρες του τον φυγαδεύουν. Η αστυνομία ανακρίνει την Γκόντζα και εκείνη τους λέει πως δεν ξέρει ποιος επιτέθηκε στους αστυνομικούς και που είναι ο Νετζντέτ. Όταν ο Έρκουτ έρχεται για να πάρει το διαβατήριο του Νετζντέτ, η Γκόντζα χαίρεται. Η Ναζάν αποφασίζει να φύγει από το κτήμα επειδή δεν θέλει να μπλέξει εξαιτίας του Τζεμάλ. Η Μελέκ και ο Κενάν επισκέπτονται τους τάφους του Μελίχ και του Εφρούζ…

Elif - Επεισόδιο 389
Δείτε το επεισόδιο εδώ
trailer


Η Τουλάι λέει στη Φεριντέ πως έχει συγχωρήσει τον Βεϊσέλ. Η Τουγτσέ δεν μπορεί να καταλάβει γιατί την άφησε η Ασουμάν και είναι πολύ λυπημένη. Η Ελίφ προσπαθεί να της φτιάξει τη διάθεση. Η Ελίφ μιλάει στην Τουγτσέ για την Ιντζί και ζητάει να επισκεφθεί τη Ράμπια. Η Μελέκ και ο Κενάν την πηγαίνουν στη Ράμπια και η Ελίφ χαίρεται πολύ, που τη βλέπει ξανά. 

Ο Κενάν και η Μελέκ ξαφνιάζονται όταν μαθαίνουν πως η μητέρα της Ιντζί έχει πεθάνει, πως ο Τζεμάλ είναι ο πατέρας της και πως η μεγάλη της αδελφή αδιαφορεί για εκείνη. Ο Κενάν αποφασίζει να πάρει μαζί του στο κτήμα τη Ράμπια και την Ιντζί μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση του Τζεμάλ. Ο Βεϊσέλ ζητάει από τη Ζεϊνέπ και τον Μουράτ να τον συγχωρήσουν καθώς έχει μετανιώσει για όλα όσα έχει κάνει. Η Ζεϊνέπ και ο Μουράτ του λένε πως τώρα έχουν την ευκαιρία να κάνουν μια νέα αρχή. Ο Νετζντέτ είναι θυμωμένος με τον εαυτό του και ο Ερκούτ κανονίζει να πάει να τον παραλάβει κάποιος από τα σύνορα. Ο Νετζντέτ δεν μπορεί να βγάλει την Γκόντζα από το μυαλό του. Η Γκόντζα μιλάει με τον Σερντάρ και του λέει πως η Ελίφ βρέθηκε και πως ο Νετζντέτ θα το σκάσει στο εξωτερικό. Ο Σερντάρ χαίρεται πολύ με τα νέα και πηγαίνει να τη δει. 

Ο Ερκούτ τους βρίσκει μαζί και θυμώνει με αποτέλεσμα ο Σερντάρ να φύγει. Ο Ερκούτ λέει στην Γκόντζα πως ο Νετζντέτ θα φύγει για το εξωτερικό την επόμενη μέρα οπότε πρέπει να κάνει υπομονή. Η Ασουμάν πηγαίνει στο πατρικό της. Δεν μπορεί να βρει τη Ναζάν και τηλεφωνεί στον Νετζντέτ αλλά δεν απαντάει στις κλήσεις της. Αποφασίζει να μαζέψει τα πράγματα της και να πάει στο κτήμα του Νετζντέτ. Καθώς ετοιμάζεται να βγει έξω, εμφανίζονται στην πόρτα της ο Κενάν, η Μελέκ, η Ελίφ και η Ιντζί. Καθώς η Ελίφ βοηθάει την Ιντζί να μαζέψει τα πράγματά της, η Ασουμάν εξηγεί στη Μελέκ και τον Κενάν πως ο Νετζντέτ ήταν εκείνος που την πίεσε να κάνει τα πράγματα που έκανε. Ενώ ο Κενάν και η Μελέκ μιλάνε ιδιαίτερα, η Ασουμάν το σκάει…


Elif - Επεισόδιο 390
Δείτε το επεισόδιο εδώ
trailer

Η Αλιγιέ μαθαίνει από τη Ράμπια ότι η Ιντζί είναι κόρη του Τζεμάλ και ότι η μεγάλη της αδελφή δεν τη φρόντισε αλλά δεν ξέρει πως η αδελφή της μικρούλας είναι η Ασουμάν. Η Μελέκ και ο Κενάν φροντίζουν να αποκρύψουν αυτό το γεγονός. Η Ελίφ, η Τουγτσέ και η Ιντζί παίζουν και περνάνε πολύ καλά. Η Ελίφ συνεχίζει να ρωτάει για τον Μελίχ και όλοι προσπαθούν να βρουν τον σωστό τρόπο για να της πουν την αλήθεια, πως είναι νεκρός. Ο Κενάν καταγγέλλει την Ασουμάν στην αστυνομία. Η Γκόντζα είναι χαρούμενη επειδή θα φύγει ο Νετζντέτ και θέλει να πάρει γρήγορα διαζύγιο. Η Ασουμάν πηγαίνει στο σπίτι του Νετζντέτ και την υποδέχεται ο Ερκούτ. 

Η κοπέλα ζητάει τον Νετζντέτ και τη Ναζάν και όταν μαθαίνει πως έχουν φύγει και οι δύο ξεσπάει σε κλάματα. Μιλάει στον Ερκούτ για όσα έχει περάσει και όταν φτάνει η αστυνομία ο Ερκούτ την κρύβει στην αποθήκη. Η αστυνομία ρωτάει την Γκόντζα για την Ασουμάν αλλά τους λέει πως η κοπέλα δεν μένει σπίτι της. Οι αστυνομικοί ερευνούν το σπίτι αλλά δεν βρίσκουν την Ασουμάν και φεύγουν. Ο Ερκούτ μιλάει με την Ασουμάν στην κουζίνα όταν έρχεται η Γκόντζα. Ο Ερκούτ πηγαίνει με την Γκόντζα στο σαλόνι και της εξηγεί πως η κοπέλα δούλευε για τον Νερτζντέτ και θα την προστατεύσει. 

 Η Γκόντζα μιλάει με την Ασουμάν και εκείνη της λέει τα πάντα. Η ιδέα να μείνει στο σπίτι η Ασουμάν δεν αρέσει καθόλου στην Γκόντζα. Ο Σερντάρ επισκέπτεται την Γκόντζα και εκείνη τη στιγμή έρχεται ο Νετζντέτ λέγοντας πως ήρθε για να την πάρει μαζί του. Ο Σερντάρ όμως προλαβαίνει και κρύβεται σε ένα δωμάτιο. Η Γκόντζα πηγαίνει στο δωμάτιο της να ετοιμάσει τα πράγματα της και τηλεφωνεί στην αστυνομία λέγοντας τους πως ο Νετζντέτ είναι σπίτι του …

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: