ΣΙΝΕ

Τρίτη 16 Ιουλίου 2019

Της έκανε στοματικό σε γεμάτη παραλία μέρα μεσημέρι! (Photo)

Απίστευτο!
Ένα ζευγάρι στο Hove Lawns του Μπράιτον της Αγγλίας δεν μπορούσε να περιμένει να γυρίσει σπίτι και το γεγονός ότι βρίσκονταν μέρα μεσημέρι σε μια γεμάτη δημόσια παραλία...

δεν θα τους σταματούσε.

Η γυναίκα ήταν ξαπλωμένη και εντελώς γυμνή, κρατώντας μία μπύρα στο χέρι, την ώρα που ο άνδρας, φορώντας μόνο ένα σορτσάκι της έκανε στοματικό έρωτα.

Ένας μάρτυρας του περιστατικό, μίλησε στο Brighton Argus, λέγοντας: «Σοκαρίστηκα όταν το είδα. Κοίταξα δύο φορές προς το μέρος τους, προκειμένου να επιβεβαιώσω αυτό που έβλεπα.

Σταμάτησαν για λίγο, αλλά μετά συνέχισαν λες και ήταν μόνοι τους. Η γυναίκα ανά διαστήματα κοιτούσε γύρω της για να δει αν τους βλέπει κάποιος.

Αν ήταν παραλία γυμνιστών δεν θα είχα κάποιο πρόβλημα, αλλά ήταν δημόσια και υπήρχαν παιδιά τριγύρω. Ήταν απαράδεκτο αυτό που έκαναν».

Μάλιστα, η δημοτικός σύμβουλος, Ντάουν Μπάρετ, ζήτησε από τις αρχές να ταυτοποιηθούν οι δράστες και να τους επιβληθεί πρόστιμο.
χώρα σε μία συναυλία του μπλακ μέταλ συγκροτήματος Behemothστο Roskilde Festival της Δανίας. Κάμερες έπιασαν έναν ημίγυμνο άνδρα να στέκεται στην μέση του mosh pit στο κοινό και μπροστά του να έχει πέσει στα γόνατα και να τον ικανοποιεί με στοματικό μία κοπέλα.

Το συμβάν έγινε viral όταν το πόσταρε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο τραγουδιστής της μπάντας, Adam Negral Darski, ο οποίος μάλιστα δήλωσε...ευτυχισμένος που η μουσική τους "διαφθείρει σε τόσα επίπεδα".


Athensmagazine.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: