ΣΙΝΕ

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2019

Ο απίστευτος όρος που έβαλε ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο στην τελευταία του ταινία (pics)

Ο Ντι Κάπριο είναι σε θέση να απαιτεί ότι θέλει από την παραγωγή του «Once Upon a Time in Hollywood».

Οι ηθοποιοί είναι σαν τους ποδοσφαιριστές...

Όταν φτάσουν σε υψηλό επίπεδο, έχουν την δυνατότητα να ζητούν ότι θέλουν από την παραγωγή, προκειμένου να λάβουν μέρος σε μία ταινία.

Πόσω μάλλον όταν μιλάμε για κάποιον όπως ο Λεονάρντι Ντι Κάπριο. Όπως αποκαλύφθηκε, ο 44χρονος ηθοποιός προκειμένου να συμμετέχει στο «Once Upon a Time in Hollywood» του Κουέντιν Ταραντίνο έθεσε έναν απίστευτο όρο στους συντελεστές.

Ποιος ήταν αυτός; Σύμφωνα με το Hollywood Reporter ζήτησε να μην το κοιτάξει κανένας από το συνεργείο στα μάτια, προκειμένου να μην του αποσπάται η προσοχή και να διατηρηθεί ο... αέρας μυστηρίου στο πλατό.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ντι Κάπριο πληρώθηκε 15 εκατομμύρια δολάρια μπροστά για να πει το «ναι», δεχόμενος 5 εκατομμύρια μείωση στον μισθό του. Βέβαια, αν οι εκτιμήσεις επιβεβαιωθούν και τα πάει καλά, τότε τα έσοδά του από την συγκεκριμένη παραγωγή μπορούν να φτάσουν τα 45 εκατομμύρια δολάρια.


Ο Ταραντίνο πάντως μίλησε αποθεωτικά για τον πασίγνωστο σούπερ σταρ, λέγοντας: «Ένα από τα πράγματα που μου αρέσουν στο Λέο είναι πως δεν ψάχνεται να κάνει δύο ταινίες το χρόνο.
Κάνει ότι του αρέσει, όπως ο Αλ Πατσίνο και ο Ντε Νίρο την δεκαετία του '70. Αυτό σημαίνει πως όποια πρόταση απαντούσαν θετικά, ήταν καλοί σε αυτό που έκαναν».


Δεν υπάρχουν σχόλια: