ΣΙΝΕ

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019

Οργιάζει το Twitter για Τσαακαλώτο στο ΔΝΤ: Το διεθνές σύστημα μας κάνει πλάκα

Με ανάρτηση στο Facebook επέλεξε να σχολιάσει ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, το δημοσίευμα του CNBC που τον θέλει να βρίσκεται ανάμεσα στους...
διαδόχους της Κριστίν Λαγκάρντ στο ΔΝΤ.

«Άργησα να απαντήσω στην «είδηση« του CNBC γιατί έπρεπε να συμβουλευτώ ειδικό όργανο των 53» σχολίασε με το ιδιαίτερο χιούμορ του.

«Με ψηφοφορία 6-3 μου ανακοινώθηκε ότι πρέπει να απορρίψω ενδεχόμενη πρόσκληση για το συγκεκριμένο πόστο» πρόσθεσε στη συνέχεια ο πρώην υπουργός Οικονομικών. Όπως ήταν αναμενόμενο, τα αντανακλαστικά των χρηστών του Twitter αποδείχτηκαν για ακόμη μια φορά εξαιρετικά γρήγορα.

Άλλες φορές με σκωπτική διάθεση, ενίοτε με σαρκαστική, οι «Twitterάρδες» βάζουν στο στόχαστρο τον πρώην υπουργό Οικονομικών με ιδιαίτερα αιχμηρές αναρτήσεις.

«Τσίπρας για Νόμπελ, Τσακαλώτος για επικεφαλής του ΔΝΤ… Στον επόμενο τόνο Φίλης για Πατριάρχης Ιεροσολύμων και Παππάς για CEO της NASA. Το διεθνές σύστημα μας κάνει πλάκα», «Τσακαλώτος ο καλύτερος για επικεφαλής του ΔΝΤ εφάρμοσε τα χειρότερα στην Ελλάδα», «πάει και το ΔΝΤ, τους λυπάμαι» είναι μερικές από αυτές.

Να γίνει ο πρόεδρος του ΔΝΤ και να πηγαίνει σε λατινοαμερικάνικες χώρες και να τους λέει σύντροφε θα υπογραψεις μνημόνιο. Θα κλαίνε και τα σφυροδρέπανα

Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Πουτινα Ιρινα

Δεν υπάρχουν σχόλια: