ΣΙΝΕ

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019

Μυγαποκάλυψη τώρα: Εκατοντάδες εκατομμύρια μύγες σε χωριό της Ρωσίας (vid)

Οι μύγες αναπαράγονται με απίστευτη ταχύτητα, με τους κατοίκους να ζουν μια ταινία τρόμου στην πραγματική τους ζωή.


Μυγαποκάλυψη τώρα… Εκατοντάδες εκατομμύρια μύγες έχουν «εισβάλει» τις τελευταίες εβδομάδες σε ένα χωριό της Περιφέρειας Σβερντλόφσκ (Σβερντλόφσκαγια Ομπλάστ) στην κεντρική Ρωσία. Οι μύγες αναπαράγονται με απίστευτη ταχύτητα, με τους κατοίκους να ζουν μια ταινία τρόμου στην πραγματική τους ζωή.

«Χαλιά» από μύγες είναι ορατά σε ορισμένα σημεία, ενώ οι κάτοικοι του χωριού, πολιορκούμενοι από τις μύγες στα ίδια τους στα σπίτια, αδυνατούν να βγουν στο δρόμο και ζητούν απεγνωσμένα βοήθεια από τις αρχές επικαλούμενοι, και δικαίως, λόγους δημόσιας υγείας.

Ένας αγρότης φαίνεται πως είναι ο υπαίτιος της καταστροφής, καθώς χρησιμοποίησε ως λίπασμα για τα χωράφια του περιττώματα από κοτόπουλα. Το πρόβλημα είναι ότι το λίπασμα περιείχε εκατομμύρια αυγά μυγών.

Η πόλη χρησιμοποιεί φυτοφάρμακα για να ελέγξει το σμήνος των μυγών, αλλά το πρόβλημα είναι ότι οι μύγες τείνουν να αναπαράγονται ταχέως, επομένως αυτό είναι μόνο μια προσωρινή λύση. Οι τοπικές αρχές προτίθενται να απαγγείλουν κατηγορίες στον αγρότη για την αλόγιστη χρήση του λιπάσματος.

Και εσείς θεωρείτε ότι μία μύγα είναι ενοχλητική...


Δεν υπάρχουν σχόλια: