ΣΙΝΕ

Πέμπτη 1 Αυγούστου 2019

Να βρεις έναν άνθρωπο που να σε κοιτάει και να χάνεται...

Γράφει η Μαρία Κυπραίου

Να βρεις έναν άνθρωπο που να σε κοιτάει και να χάνεται. Να λιώνει στο κοίταγμα σου, να φτερουγίζει η καρδιά του κάθε φορά που τα βλέμματα σας συναντιούνται.
Να βρεις εκείνον που...

μες στο πλήθος του κόσμου σε αναγνωρίζει με την πρώτη, από τη ματιά σου, το χαμόγελο σου, το άρωμα σου. Να βρείς τον άνθρωπο που θα κουρνιάζεις σαν μωρό στην αγκαλιά του και οι χτύποι της καρδιάς σας θα συγχρονίζονται κάθε φορά που θα είστε αγκαλιά. Εκείνον που στο βλέμμα του θα νιώθεις ήρεμη, γαλήνια, δυνατή και υγιής.

Σε εκείνον που η αγκαλιά του θα είναι το βάλσαμο σου στις φουρτούνες της καθημερινότητας σου. Θα μπορείς να αφήσεις ελευθέρα τα δάκρυα σου να κυλίσουν πάνω του χωρίς να ντρέπεσαι, χωρίς να νιώθεις άσχημα ή περίεργα. Για εκείνον που θα θες πάντα να είσαι όμορφη και περιποιημένη ακόμα κι αν ξέρεις ότι σε γουστάρει άβαφη φορώντας τις πιζάμες σου.


Να βρεις εκείνον που τα όνειρα σου θα γίνουν πραγματικότητα και δεν θα μένουν στην άκρη για να γίνουν τα δικά του αληθινά.
Εκείνον που θα σε αγαπάει, ειλικρινά και σε βάθος και θα θέλει μια ζωή μαζί σου, για αυτή που είσαι , για την αλήθεια που του βγάζεις..


Να βρεις έναν άνθρωπο ειλικρινή, που δεν θα σου κρύψει ποιος είναι, τις ευαισθησίες του, τα θέλω και τους φόβους του.
Εκείνον που θα θαυμάζεις ακόμα κι όταν για όλους τους άλλους είναι ένα τίποτα.
Να βρεις αυτόν που θα κουμπώσουν οι ψυχές σας, θα επικοινωνείτε ουσιαστικά και μεταξύ σας δεν θα χωράνε ατέλειες και μικροπρέπειες. Που θα επικοινωνείτε ακόμα κι όταν είστε μακριά ό ένας από τον άλλον. Που η σκέψη του θα είναι πάντα σε σένα και η δική σου σε εκείνον.
Βρες εκείνον που θα βρίσκει τις ατέλειες σου τέλειες και τα ελαττώματα σου τρόπο για να καλυτερέψει τη σχέση σας.


Να βρεις εκείνον που περνώντας τα χρόνια η φλόγα του για σενα δεν θα σβήσει , παρά τις δυσκολίες , θα προσπαθήσει να την κρατήσει αναμμένη για να είστε σαν την πρώτη στιγμή.
Βρες εκείνον που πρώτα εσύ θα αγαπήσεις αληθινά για να μπορείς να ζήσεις μαζί του όλα αυτά που ονειρεύεσαι.


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: