ΣΙΝΕ

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2019

Αυτό το φανταστικό κόλπο με τα παγάκια θα σας γλιτώσει από το σιδέρωμα των ρούχων

Ξέρουμε ότι για πολλές από εσάς το σιδέρωμα δεν είναι το «φόρτε» σας! Θα χρησιμοποιήσετε το σίδερο μόνο για εξαιρετικές περιπτώσεις (για τα πουκάμισα του συντρόφου ή κάποιο ρούχο που...
χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα) και τα υπόλοιπα θα τα βάλετε κατευθείαν στη ντουλάπα. Για να μην αναφέρουμε ότι προσπαθείτε να ψωνίζετε «έξυπνα», επιλέγοντας ρούχα που δεν τσαλακώνονται εύκολα.

Με ένα πραγματικά “cool” κόλπο που μπορείτε να κάνετε χρησιμοποιώντας το στεγνωτήριο (η λέξη “cool” εδώ χρησιμοποιείται κυριολεκτικά και θα καταλάβετε τον λόγο) θα περάσει πολύς καιρός πραγματικά για να σιδερώσετε. Και δεν αστειεύομαι, το εννοώ!

Τι πρέπει να κάνετε
Τοποθετώντας απλά 2-3 παγάκια στο στεγνωτήριο και ρυθμίζοντάς το σε υψηλή θερμοκρασία για λίγα μόνο λεπτά, οι ζάρες στα ρούχα εξαφανίζονται. Κάνοντας αυτό, δημιουργούνται ατμοί επειδή τα παγάκια λιώνουν στο νερό. Ο ατμός που αναμειγνύεται με την υψηλή θερμοκρασία του νερού κάνει στην ουσία αυτό που κάνει το σίδερο. Προσπαθήστε απλώς να μην υπερφορτώσετε το στεγνωτήριο, επειδή αυτό το κόλπο λειτουργεί καλύτερα όταν πλένετε λίγα μόνο ρούχα.

Αυτό το φανταστικό κόλπο είναι ιδανικό αν βιάζεστε ή αν μισείτε το σιδέρωμα. Και σε αντίθεση με άλλα κόλπα που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, αυτή η δοκιμασμένη μέθοδος έχει αποτέλεσμα!

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: