ΣΙΝΕ

Σάββατο 24 Αυγούστου 2019

Γονέας υποψηφίου της ΣΜΥ προς Στεφανή: ''Επιτέλους πάρτε θέση''

Του Ηλία Προύφα

Δεν είμαστε σίγουροι, εάν στο κυβερνών κόμμα της Νέας Δημοκρατίας ή στο ΥΠΕΘΑ, έχουν καταλάβει όλοι το μέγεθος της αναστάτωσης, που...

προκάλεσε στο στράτευμα και δη στην κατηγορία των υπαξιωματικών το έγγραφο Στεφανή, για την ίδρυση του περιβόητου σώματος υπαξιωματικών.

Πολλά γράφτηκαν και πολλά περισσότερα θα γραφούν τις επόμενες ημέρες για το θέμα και το κατά πόσο είναι ''καλή'' ή ''κάκιστη'' η ενέργεια Στεφανή, για τη δημιουργία του ως άνω σώματος.

Οι επιπτώσεις του εγγράφου πάντως πολλές, ειδικά στους υποψήφιους σπουδαστές των ΑΣΣΥ, οι οποίοι στις φετινές πανελλήνιες εξετάσεις, έχουν δηλώσει τις σχολές υπαξιωματικών, συγκεντρώνουν τα μόρια και αναμένουν την είσοδό τους στο στράτευμα.

Γονέας που συναντήσαμε πριν λίγο, κάνει έκκληση στον Αλκιβιάδη Στεφανή, όπως πάρει θέση και διευκρινίσει τι θα γίνει φέτος, με τους εισακτέους στις σχολές υπαξιωματικών. Με ποιο καθεστώς θα υπηρετήσουν στο στράτευμα, αυτοί που από τις 9 Σεπτεμβρίου, θα εισαχθούν στη ΣΜΥ; Θα έχουν εξέλιξη έως το βαθμό του Ανθυπασπιστή ή θα ισχύσει το ίδιο με σήμερα καθεστώς;

Νομίζουμε ότι ήρθε η ώρα ο ΥΦΕΘΑ, να πάρει θέση... 


kranos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: