ΣΙΝΕ

Κυριακή 4 Αυγούστου 2019

Όλες οι λεπτομέρειες για το επεισόδιο που κατέγραψε ο γιος του Τομ Χανκς στην Αντίπαρο (vid)

Η ΕΔΕ της ΕΛ.ΑΣ, η κατάθεση του γιου του Τομ Χανκς και τα όσα είχαν προηγηθεί.

Φως στο περιστατικό στην Αντίπαρο, που είδε το φως της δημοσιότητας από ένα video που...

ανέβασε στο Instagram ο γιος του Τομ Χανκς, έδωσε το ρεπορτάζ του protothema.gr.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο Τσετ ανέβασε ένα video, στο οποίο φαίνεται ένας αστυνομικός εκτός υπηρεσίες να ξυλοκοπεί έναν τουρίστα, χωρίς ωστόσο να γίνεται γνωστός ο λόγος.

Αυτό προκάλεσε την επέμβαση του αρχηγείου της ΕΛΑΣ που διέταξε ΕΔΕ, προκειμένου να ξεκαθαρίσει στην υπόθεση.

Μάλιστα, κλήθηκε να καταθέσει και ο γιος του πασίγνωστου ηθοποιού, ο οποίος αποκάλυψε πως δεν πρόλαβε να καταγράψει στο video όσα είδα.

Όπως ανέφερε, όλα ξεκίνησαν όταν ο συγκεκριμένος νεαρός που είναι από την Καρδίτσα προσπάθησε να κάνει γκράφιτι στο κάστρο.

Οι περιστατικοί του έκαναν παρατήρηση και κάπου εκεί εμφανίστηκε ο εκτός υπηρεσίας αστυνομικός, ο οποίος όμως μόλις παρενέβη είδε τον νεαρό να του βρίζει και να επιχειρεί να τον χτυπήσει (σ.σ δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα αν τα κατάφερε).

Βέβαια, ακόμα και αυτό σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογεί την κίνησή του να χτυπάει κάποιον (έστω και αν είχε κάνει την αρχή), ενώ βρίσκεται στο έδαφος, χωρίς να μπορεί να αντιδράσει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας...
Με αφορμή βίντεο που αναπαράγεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε ιστοσελίδες σχετικά με περιστατικό που έλαβε χώρα στην Αντίπαρο την Τρίτη, 23 Ιουλίου 2019, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνονται:

Στην κεντρική πλατεία της Αντιπάρου έλαβε χώρα διαπληκτισμός μεταξύ δύο ομάδων νεαρών ημεδαπών τουριστών, στον οποίο ενεπλάκη αστυνομικός του οικείου αστυνομικού σταθμού, ο οποίος ήταν εκτός υπηρεσίας, με πρόθεση να κατευνάσει τα πνεύματα και να δώσει τέλος στην συμπλοκή.

Άμεσα ενημερώθηκε ο αρμόδιος Εισαγγελέας και σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία, η οποία περιλαμβάνει καταθέσεις των εμπλεκόμενων, ενώ παράλληλα διατάχθηκε διοικητική έρευνα για την συμπεριφορά του αστυνομικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: