ΣΙΝΕ

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019

Σοκ στον κόσμο της σόουμπιζ - Αυτοκτόνησε 16χρονη ηθοποιός

Την σκοτεινή πλευρά της σόουμπιζ αποκάλυψε η αυτοκτονία μιας νεαρής ηθοποιού που είχε γίνει γνωστή ως παιδί-θαύμα και που μόλις στα 16 της δεν άντεξε την πίεση.

Η Μία-Λέσια Νέιλορ βρέθηκε απαγχονισμένη στο πατρικό σπίτι της, στα 16 της χρόνια καθώς περνούσε περίοδο στρες λόγω σχολικών εξετάσεων και επειδή οι γονείς της την είχαν περιορισμένη.

Η ηθοποιός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όταν τη βρήκε η μητέρα της κρεμασμένη από σκοινί στο σπίτι στο Νότιο Νόργουντ στο νότιο Λονδίνο, αλλά οι γιατροί απλώς διέγνωσαν τον θάνατό της.

Τα σωστικά συνεργεία έφθασαν στο σπίτι της έφηβης σταρ και ανέφεραν ότι το κορίτσι είχε υποστεί καρδιακή ανακοπή. Κηρύχθηκε νεκρή στο νοσοκομείο

Η Νέιλορ αυτοκτόνησε στις 7 Απριλίου, ενώ τώρα ήρθε στη δημοσιότητα η ιατροδικαστική έρευνα.

Αναμενόταν να δώσει εξετάσεις το καλοκαίρι για κολέγιο αλλά οι γονείς της ενημερώθηκαν από το σχολείο ότι οι βαθμοί της ήταν χαμηλότεροι απ' ό,τι έπρεπε.

Οι γονείς της την είχαν τιμωρήσει και της είχαν απαγορεύσει να πάει σε πάρτι και πέρασε το προηγούμενο βράδυ, παρακολουθώντας μια ταινία με την οικογένειά της όπου περιλαμβανόταν και μια σκηνή αυτοκτονίας.

Η Νέιλορ είχε συμμετάσχει σε τηλεοπτικές σειρές από τις οποίες έγινε διάσημη, ενώ συμμετείχε και στις ταινίες Cloud Atlas το 2012 και Absolutely Fabulous του 2004.
enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: