ΣΙΝΕ

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019

allez les blues !!! * Γράφει ο Μάκης Λιοσάτος

Σήμερα στις 14:00 θα έχουμε τη χαρά να παρακολουθήσαμε ένα από τα μεγαλύτερα ματς της δεκαετίας . ΗΠΑ – Γαλλία για μια θέση στην 4άδα κι όποιος αντέξει . Γιατί μπορεί να χρειαστεί να αντέξει πολύ ώρα. Κάτι...
μου πώς όταν αρχίσει ο άλλος προημιτελικός ( Αυστραλία – Γαλλία στις 16:00 ) , ο πρώτος δε θα έχει τελειώσει . Μπορεί να δούμε και μία και δύο παρατάσεις αν χρειαστεί . Θα πέσουν κορμιά στη κυριολεξία . Εκτός κι αν η Γαλλία καταφέρει με τη πολύ επιθετική της άμυνα και τα εξαιρετικά έξυπνα και αθλητικά της γκάρντ , να ελέγξει πλήρως το ρυθμό . Κάτι που ως ένα βαθμό σίγουρα θα κάνει . Είναι η μια από τις δύο ομάδες από αυτές που έμειναν στο τουρνουά που υπό προϋποθέσεις μπορούν να κερδίσουν τους Αμερικάνους . 

Mπορεί να τους ακολουθήσει σε αθλητικότητα , τακτική και ρυθμό , σε επίθεση και άμυνα . Αν δε φορτωθεί νωρίς με φάουλ ο center Γκομπέρ ( κορυφαίος αμυντικός του nba ) , πιστεύω πώς έχει μεγάλη τύχη να περάσει σήμερα . ΜΠΑΤΟΥΜ και ΦΟΥΡΝΙΕ είναι δύο στάρ του ΝΒΑ , ο Ντε Κολό θα μπορούσε να είναι αν το ήθελε και όλοι οι υπόλοιποι , σωματομετρικά τουλάχιστον , μπορούν να ανταπεξέλθουν στις υψηλές απαιτήσεις που θα θέσουν ευθύς εξαρχής στον αγώνα οι Αμερικάνοι .Οπότε θα δούμε μεγάλο μάτς .

Η άλλη ομάδα που θα μπορούσε να κερδίσει την Team USA είναι η φοβερή Αυστραλία . Πρέπει όμως πρώτα να ξεμπλέξει με τα πολύ ικανά και πολύ ψηλά γκάρντ της Τσεχίας , που έχουν ρυθμό και ψυχολογία να της βάλουν πολλά προβλήματα . Για να δούμε τι θα δούμε και σήμερα .

Αν και συνήθως τα βλέπουμε και σας τα λέμε πριν γίνουν …


Λιοσάτος Δ. Θωμάς

Δεν υπάρχουν σχόλια: