ΣΙΝΕ

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019

Ολυμπιακός: Καλεί στο «Καραϊσκάκης» την Ακαδημία Πυρρίχιου-ΠΑΟΚ.

Σημαντική κίνηση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, μετά την επίθεση που δέχθηκε ομάδας Κ-16 της σχολής των “ερυθρόλευκων” στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να «κλείσει ο κύκλος της βίας».


Σύμφωνα με την ενημέρωση του υπεύθυνου επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκου Γαβαλά, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν προσκαλέσει στο «Γ. Καραϊσκάκης» την ομάδα Κ-12 της Ακαδημίας Πυρρίχιου-ΠΑΟΚ για να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση των Πειραιωτών με τον Βόλο για την Superleague 1.

Επίθεση στην Κ-16 του Ολυμπιακού: Ο προπονητής που χτυπήθηκε από θερμοκέφαλους αποκλειστικά στο newsit

Όπως αναφέρεται, με αυτό τον τρόπο ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να δημιουργήσει μια εικόνα… συνύπαρξης στην εξέδρα, μετά το άθλιο περιστατικό που συνέβη πριν από λίγες ώρες στη Θεσσαλονίκη.Πιο συγκεκριμένα…

«Η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός προσκάλεσε την ομάδα Κ-12 της Ακαδημίας Πυρρίχιου – ΠΑΟΚ να παρακολουθήσει μαζί με την αντίστοιχη ηλικιακά ομάδα μας, τον σαββατιάτικο αγώνα πρωταθλήματος, Ολυμπιακός – Βόλος, στο Καραϊσκάκη.

Αυγενάκης: «Πρωτοφανές περιστατικό! Σε εξέλιξη έρευνα για σύλληψη των δραστών»

Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε ως Ολυμπιακός… Να λάβουμε κάθε πρωτοβουλία που θα κλείσει τον κύκλο της βίας και θα αναδείξει το πρόσωπο του ποδοσφαίρου το οποίο θέλουμε όλοι μας.

Η εικόνα της συνύπαρξης της επόμενης γενιάς Ελλήνων ποδοσφαιριστών στις εξέδρες, είναι η δική μας απάντηση στη βία…»

Δεν υπάρχουν σχόλια: