ΣΙΝΕ

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΤΣΗ

O εμφανής εκνευρισμός του Βουλευτή κ. Πάτση σε ραδιοφωνική του συνέντευξη μαρτυρά το γεγονός ότι ο «βουλευτικός μήνας του μέλιτος» τελείωσε και ίσως τώρα κατάλαβε ότι τα προβλήματα δεν λύνονται με επικοινωνιακά τρικ και ερωτήσεις στη Βουλή των...
Υπουργών της δικής του Κυβέρνησης. Ο κ. Πάτσης αφού κατά την προεκλογική περίοδο μας γύρισε δεκαετίες πίσω, με αφίσες και σόου (κατά παράβαση του νόμου), με διορισμούς και καθρεφτάκια, τώρα χρησιμοποιώντας τον κοινωνικό αυτοματισμό προσπαθεί να στρέψει την μία κοινωνική ομάδα απέναντι στην άλλη. 

Η κριτική που του ασκήσαμε ως προς τη θέση του και τις ενέργειές του, για τους πρόσφυγες στον ορεινό όγκο, έχει να κάνει με το ότι χωρίς να έρθει σε επαφή με κανέναν, χωρίς να διαβουλευτεί με τους ξενοδόχους, τον εμπορικό σύλλογο, το επιμελητήριο, τους υπόλοιπους φορείς δημόσιους και ιδιωτικούς πράττει αυτοβούλως, προφανώς για να ικανοποιήσει προεκλογικές δεσμεύσεις και προκαλεί όλους τους υπόλοιπους να πάρουν θέση. Επιτίθεται στους ξενοδόχους και στον ΣΥΡΙΖΑ Γρεβενών για ΜΚΟ και συμφέροντα στον ορεινό όγκο. Επειδή ο κ. Βουλευτής είπε ότι γνωρίζει τα ονοματεπώνυμα των συριζαίων και όχι μόνο, που βρίσκονται πίσω από τις ΜΚΟ, τον προκαλούμε να δημοσιοποιήσει τα ονοματεπώνυμα. 

Οι Γρεβενιώτες πρέπει να γνωρίζουν, δικαιούνται να γνωρίζουν, αλλιώς η λάσπη στον ανεμιστήρα είναι προσβολή για όλους . Η συνέντευξή του χαρακτηρίζεται από ανακρίβειες και άγνοια τις οποίες θα αναδείξουμε μία προς μία (χιονοδρομικό, ξύλα, νοσοκομείο , εργατικές κατοικίες). Συστήνουμε να αλλάξει ρότα και να συνεργαστεί με όλους για το καλό του τόπου. Ο βουλευτής , ιδιαίτερα στις μονοεδρικές οφείλει να ενώνει , να συνθέτει, να μη μεταφέρει τα εσωκομματικά του στη δημόσια σφαίρα και ιδιαίτερα να λειτουργεί με κανόνες πολιτικού πολιτισμού. Όσες καρφίτσες και παρασκήνια (sites) και να τον εξυμνούν, τα λεγόμενα και οι «κουταμάρες» μένουν.

Τα κόμματα για να είναι χρήσιμα οφείλουν να διαβουλεύονται, να παρεμβαίνουν, να προτείνουν, να παίρνουν θέση να ασκούν και να δέχονται την κριτική και όχι να αποτελούν μόνο εκλογικούς μηχανισμούς, εμείς αυτό πιστεύουμε και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε.

Επισυνάπτουμε τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, όπως ανακοινώθηκε με δελτίο τύπου την 24-05-2016 προς ενημέρωση και του κ. Πάτση

ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις