ΣΙΝΕ

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019

Ο Ζήσης Τζηκαλάγιας επιμένει για την σωτηρία της λίμνης και πέτυχε να μπει στα θέματα συζήτησης της υποεπιτροπής υδάτινων πόρων της μόνιμης επιτροπής περιβάλλοντος της Βουλής

Αισθάνομαι δικαιωμένος και υπερήφανος για την λαμπρή νίκη της μεγάλης φιλελεύθερης κεντροδεξιάς παράταξης της Νέας Δημοκρατίας που με ηγέτη τον Κυριάκο Μητσοτάκη ξεκινά την...
μεγάλη προσπάθεια για την ανόρθωση της πατρίδας. Η προσωπική εκλογή μου αποτελεί άθλο γιατί επιτεύχθηκε μέσα από αντίξοες συνθήκες.

Ίσως είναι μοναδική περίπτωση <επιστροφής> στο Κοινοβούλιο μετά από δύο ήττες. Ευχαριστώ θερμά την οικογένειά μου,τους στενούς μου φίλους και συνεργάτες αλλά κυρίως ΕΣΑΣ τους χιλιάδες συμπολίτες μου που με την άδολη και ανυπόκριτη συμπαράστασή σας όλα αυτά τα δύσκολα χρόνια με κρατήσατε όρθιο και ενεργό πολιτικά. 

Για την Καστοριά ξεκινά μία καινούρια περίοδος που θα την διακρίνει το πολιτικό ήθος, η αξιοκρατία, η σκληρή δουλειά με σεμνότητα. Θα συνεχίσω να εξαρτώμαι μόνο από τους απλούς πολίτες και να απολογούμαι αποκλειστικά σε αυτούς και στη συνείδησή μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: