ΣΙΝΕ

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019

Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ στον βουλευτή Γρεβενών της ΝΔ Ανδ. Πάτση που ζητά να αναδειχθεί το χιονοδρομικό της Βασιλίτσας!

Με ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ Γρεβενών επιτίθεται στον Βουλευτή Γρεβενών της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέα Πάτση για το αίτημα του να μεταφερθούν σε άλλο σημείο οι πρόσφυγες που βρίσκονται στο...
χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας, ώστε να αναδειχθεί η ευρύτερη περιοχή.

Ο βουλευτής του νόμου έχει θέσει επανειλημμένα το τελευταίο διάστημα το ζήτημα της μεταφοράς ώστε να «πάρει και πάλι μπρος» η περιοχή και να αναδειχθεί το χιονοδρομικό κέντρο ως προορισμός και να αναπτυχθεί οικονομικά η περιοχή.

Ο ΣΥΡΙΖΑ αντίθετα στην ανακοίνωση παραδέχεται πως η περιοχή δεν αποτελεί πλέον τουριστικό προορισμό (!) και οι πρόσφυγες με το επίδομα διαμονής φέρνουν εισοδήματα στην περιοχή, ενώ κατηγορεί τον βουλευτή του νομού πως συντάσσεται με τους γρεβενιώτες που δεν θέλουν ξένους.

Από την πλευρά του βουλευτή δεν έχει υπάρξει ακόμα επίσημη αντίδραση αν και είναι γνωστή η θέση του πως η Βασιλίτσα μπορεί να αποτελέσει μοχλό ανάπτυξης για ολόκληρο το νομό και τη Δυτική Μακεδονία, υπογραμμίζοντας πως σε κανένα άλλο χιονοδρομικό της χώρας δεν έχουν εγκατασταθεί πρόσφυγες και τα Γρεβενά αποτελούν μοναδική εξαίρεση που πρέπει να σταματήσει άμεσα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: