ΣΙΝΕ

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019

Τράκαρε το αμάξι του στο πάρκινγκ που το αγόρασε!

Η χαρά που μπορεί να κατακλύσει έναν άνθρωπο που αγοράζει το καινούργιο του αυτοκίνητο, θεωρείται δεδομένη. Το πώς την αντιμετωπίζει καθένας, όχι.

Ένας άντρας στο Οχάιο των Η.Π.Α. αγόρασε ένα...

Pontiac G8, μια πισωκίνητη μπερλίνα 256 ίππων από έναν ατμοσφαιρικό V6 κινητήρα 3.6 λίτρων. Υπάρχει και με V8 6.0 και 6.2 λίτρων, απόδοσης 360 και 415 ίππων αντίστοιχα, αλλά ευτυχώς δεν βρέθηκε στα χέρια του. Το γιατί καθίσταται άμεσα εμφανές από την φωτογραφία.

Το G8 θεωρείται από πολλούς future classic, καθότι αποτέλεσε το «κύκνειο άσμα» της Pontiac. Της εταιρίας, δηλαδή, που μας έδωσε -μεταξύ άλλων- τον αξεπέραστο ΚΙΤΤ. Ο οικογενειάρχης ανήρ, λοιπόν, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό του για το νέο του απόκτημα (μοντέλο του 2009 βέβαια) και αμέσως αφού υπέγραψε τα χαρτιά, άρχισε να «σβουρίζει» στο πάρκινγκ της μάντρας που το αγόρασε. Σημειωτέον, έριχνε χιόνι (οπότε ο παγετός καραδοκούσε) και είχε τα παιδιά του μέσα. Σε τέτοιες συνθήκες, και υπό την καθοδήγηση τέτοιων ατόμων, τα 256 άλογα φαίνονται κοντά στα…800. Όπως είναι ευνόητο, η «κακιά ώρα» δεν άργησε να έρθει, με την μορφή παρακείμενης κολόνας.

Τόσο ο ίδιος, όσο και τα παιδιά, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο ελαφρά τραυματισμένοι. Το «καλορίζικο» του πωλητή, φαίνεται πως δεν ήταν από καρδιάς…

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: