ΣΙΝΕ

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019

Επιτέθηκε με μαχαίρι στον κουμπάρο της - βιντεο

Καλαμάτα: Η γυναίκα τον κάρφωσε στο λαιμό, την ώρα που ο άτυχος άντρας μιλούσε με τον σύζυγό της - Το θύμα πρόλαβε κι απομακρύνθηκε για να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όπου...
του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες - Δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση σχηματίστηκε σε βάρος της γυναίκας

Απίστευτο περιστατικό το απόγευμα της Δευτέρας στην Καλαμάτα, όταν ένας 45χρονος άνδρας δέχτηκε επίθεση με κουζινομάχαιρο από την κουμπάρα του, με συνέπεια να τραυματιστεί στον λαιμό.

Σύμφωνα με όσα είπε στον ANT1 το θύμα της επίθεσης, το απόγευμα της Δευτέρας επισκέφτηκε τον κουμπάρο του στο συνεργείο που διατηρεί στην πόλη της Μεσσηνίας και οι δυο άντρες κάθισαν να πιουν έναν καφέ. Τότε ήταν που εμφανίστηκε η 49χρονη κουμπάρα του και, ξαφνικά, του επιτέθηκε με το μαχαίρι. Ο 45χρονος, που έχει βαφτίσει το παιδί του ζευγαριού, πρόλαβε να σηκωθεί και να απομακρυνθεί από το σημείο.

«Είχα πόνο και σοκ, αλλά με την αδρεναλίνη στεκόμουν στα πόδια μου παρόλο που είχα καρφωμένο το μαχαίρι στον λαιμό. Για καλή μου τύχη δεν είχε τραυματιστεί ούτε η σπονδυλική μου στήλη, ούτε ο πνεύμονας, ούτε η αρτηρία, ούτε η καρωτίδα» τόνισε σε δηλώσεις του.

Ο 45χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με το μαχαίρι στο λαιμό, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των γιατρών, οι οποίοι του προσέφεραν άμεσα τις πρώτες βοήθειες και τον οδήγησαν στο χειρουργείο. Ο άτυχος άντρας αναρρώνει, πλέον, από την εγχείρηση και βρίσκεται σε καλή κατάσταση, ενώ η 49χρονη συνελήφθη και σχηματίστηκε σε βάρος της δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: