ΣΙΝΕ

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019

«Γόβα Παρθένα» στο Αμύνταιο: Διπλή παράσταση, λόγω εξάντλησης των εισιτηρίων!!!

Καπνός έγιναν μέσα σε λίγες ημέρες τα εισιτήρια για την θεατρική παράσταση «ΓΟΒΑ ΠΑΡΘΕΝΑ» του Δημήτρη Πιπερίδη, που είναι προγραμματισμένη να ανέβει στη σκηνή του πνευματικού κέντρου Αμυνταίου ...
την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου στις 21:30 το βράδυ, μια πρωτοβουλία της Στέγης Ποντίων Αμυνταίου και Περιχώρων.

Ως εκ τούτου οι συντελεστές της παράστασης, αποφάσισαν να προσθέσουν ακόμα μια παράσταση εντός της ημέρας και συγκεκριμένα στις 18:00 το απόγευμα, προκειμένου να ικανοποιήσουν το θεατρόφιλο κοινό.


Υπενθυμίζεται οτι η προπώληση των εισιτηρίων για την παράσταση που είναι προγραμματισμένη στις 18:00 το απόγευμα, πραγματοποιείται από το βιβλιοπωλείο Πασχάλης (Αμύνταιο), το κατάστημα Wind (Αμύνταιο) και το Coffee and More (Λεβαία), με την τιμή να έχει καθοριστεί στα 10 ευρώ, ταμείο 12 ευρώ, για ανέργους - παιδιά - πολύτεκνους 7 ευρώ, ενώ η είσοδος για τα ΑΜΕΑ είναι δωρεάν.


Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του νεοεκλεγέντα προέδρου του συλλόγου κ. Δημήτρη Μιχαηλίδη: «Όταν με ενημέρωσαν ότι τη Δευτέρα 23/09, πουλήθηκε και το τελευταίο εισιτήριο, δεν μπορούσα να κρύψω την ικανοποίηση μου, για την εύστοχη απόφαση που λάβαμε με το Δ.Σ. του συλλόγου, να φέρουμε την θεατρική παράσταση «ΓΟΒΑ ΠΑΡΘΕΝΑ» στο Αμύνταιο.
Οφείλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον κόσμο της ευρύτερης περιοχής για την ανταπόκριση του στο κάλεσμα μας, παράλληλα μας γεμίζει αυτοπεποίθηση και δύναμη για τη συνέχεια. Ενημέρωσα άμεσα τους ιθύνοντες της παράστασης για την εν λόγω εξέλιξη και χωρίς χρονοτριβή μου πρότειναν τη διεξαγωγή και δεύτερης παράστασης την ίδια μέρα, την οποία και αποδέχτηκα». 

Η πλοκή
Η δαιμόνια Πόντια γριά Παρθένα (την οποία υποδύεται φυσικά ο Αλέξης Παρχαρίδης) παλεύει σώμα με σώμα για τα… αποθεματικά του οίκου «ευεξίας», που διατηρεί, με τον διευθυντή Μισέλ (Δάμων ). Ο Μισέλ, μαζί με τη γραμματέα του (Έρρικα Νικολαΐδου) και τη σαγηνευτική Σιλβί (Ίνα Τσικοπούλου) έχουν να τιθασεύουν και τον γιο της Παρθένας, τον Ζορμπά του έρωτα, τον Χάμπο (τον οποίο υποδύεται ο Τάκης Βαμβακίδης). Στην ιστορία εμπλέκονται και δύο δικηγόροι (Γιάννης Ξενιτόπουλος) που θα προσπαθήσουν να ξεμπλέξουν το κουβάρι της αθώας ακολασίας!

Η ταυτότητα της παράστασης
Σεναριογράφος: Δημήτρης Πιπερίδης
Σκηνοθεσία: Τάκης Βαμβακίδης
Μουσική: Μπάμπης Κεμανετζίδης
Κοστούμια: Ζωή Μπαλιάκα
Μακιγιάζ: Τζένη Σουρδή
Χορογραφίες: Μαρία Βαρσαμά
Φωτογραφία: Αργύρης Εσκιτζής
Σκηνικά: Γιώργος Λεπίδας
Γενικός καλλιτεχνικός διευθυντής: Χρήστος Κεμανετζίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: