ΣΙΝΕ

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019

Ο Ανδρέας Πάτσης για το κρίσιμο θέμα των καυσόξυλων στα Γρεβενά

Επειδή πολλοί φίλοι, συμπολίτες μου των ορεινών χωριών του νομού μας, με ρωτάνε για τη φετινή διάθεση των καυσόξυλων για ατομική χρήση, ένα ιδιαίτερα κρίσιμο θέμα που καλύπτει βασικές ανάγκες των ορεινών χωριών μας, θέλω δημόσια να...
ενημερώσω για τις ενέργειες μου:

Πρόσφατα είχα καταθέσει σχετική ερώτηση προς τον αρμόδιο υπουργό κ. Χατζηδάκη, ζητώντας να γίνουν σχετικές ενέργειες ώστε να καλύπτεται πλήρως το κόστος προμήθειας καυσόξυλων για τους οικονομικά αδυνάτους δικαιούχους αλλά και επέκταση του μέτρου σε πολίτες με ιδιαίτερα χαμηλό εισόδημα.

Ο Υπουργός ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα μου και σε χθεσινή συνάντηση μας, με ενημέρωσε για την αποδέσμευση 200.000 ευρώ που θα διατεθούν μέσω της, θεσμικά αρμόδιας, Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.
Η δική μου ωστόσο δουλειά δεν σταματά εδώ. Θα παρακολουθώ στενά τόσο την εξέλιξη του θέματος, ώστε τα χρήματα αυτά να διατεθούν όσο το δυνατόν πιο σύντομα, αλλά και με στόχο να καλύψουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερο φάσμα συμπολιτών μας που το έχουν ανάγκη.

Το είπαμε από την πρώτη στιγμή σε όλες τις συναντήσεις μας στα Γρεβενά: ο νομός μας διεκδικεί πλέον αυτά που του αναλογούν. Και δεν υπόσχομαι, γιατί δεν μου αρέσει η λέξη, αλλά δεσμεύομαι πως είμαστε μόνο στην αρχή του κοινού μας αγώνα.
ΚΡΑΝΙΑ, ΜΟΝΑΧΙΤΙ, ΚΗΠΟΥΡΕΙΟ, ΚΑΤΑΚΑΛΗ, ΤΡΙΚΟΚΚΙΑ, ΤΡΙΦΥΛΛΙ, ΚΥΔΩΝΙΕΣ,ΚΥΠΑΡΙΣΣΙ, ΚΑΛΟΝΗ, ΤΡΙΚΟΡΦΟ, ΑΝΘΡΑΚΙΑ, ΑΝΟΙΞΗ, ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ, ΓΗΛΟΦΟΣ, ΔΑΣΟΧΩΡΙ, ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΑΝΑΒΡΥΤΑ, ΔΕΣΠΟΤΗΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΟ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΧΩΡΙ, ΖΙΑΚΑΣ, ΠΕΡΙΒΟΛΑΚΙ, ΚΑΛΑΜΙΤΣΙ, ΚΑΛΟΧΙ, ΝΗΣΙ, ΚΛΗΜΑΤΑΚΙ, ΚΥΡΑΚΑΛΗ, ΛΕΙΨΙ, ΛΟΧΜΗ, ΜΙΚΡΟΛΙΒΑΔΟ, ΚΕΝΤΡΟ, ΠΗΓΑΔΙΤΣΑ, ΣΤΑΥΡΟΣ, ΦΕΛΛΙ, ΜΙΚΡΟΚΛΕΙΣΟΥΡΑ, ΜΥΡΣΙΝΑ, ΣΥΝΔΕΝΔΡΟ, ΑΓΑΛΑΙΟΙ, ΚΑΣΤΡΟ, ΕΛΑΤΟΣ, ΚΝΙΔΗ, ΔΟΤΣΙΚΟ, ΠΟΝΤΙΝΗ, ΦΙΛΙΠΠΑΙΟΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια: