ΣΙΝΕ

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019

Elif - 2ος Κύκλος- Επεισόδιa 421-422- 423-424-425-426-427-428-429-430 (video)


Elif 2ος Κύκλος- Επεισόδιο 421
Δείτε το επεισόδιο εδώ
trailer


Η Ζεϊνέπ μιλάει στη Μελέκ για τη νέα της μαθήτρια. Ο Σελίμ είναι σπίτι του με την οικογένεια του και ο Ουμίτ έχει έρθει για δείπνο. Ο Ουμίτ νιώθει όμορφα ανάμεσα στην οικογένεια Εμίρογλου και νιώθει διχασμένος για ότι κάνει. 


 Ο Ερκούτ φοβάται για το τι μπορεί να κάνει η Αρζού και την προειδοποιεί. Της προτείνει να μείνει στο σπίτι του και να σκεφθεί καλά πριν κάνει οτιδήποτε. Η Αρζού είναι στο δωμάτιο της στην κλινική και ο Ερκούτ πηγαίνει να υπογράψει κάποια χαρτιά για το εξιτήριο. 

Όταν πηγαίνει να την πάρει από το δωμάτιο όμως διαπιστώνει πως η Αρζού έχει φύγει. Ζητάει να δει τα αρχεία από την κάμερα αλλά ο φρουρός δεν το επιτρέπει. Ο Σερντάρ απαγάγει την Αρζού και την κρατάει δεμένη σε ένα μέρος. Είναι θυμωμένος μαζί της εξαιτίας της απώλειας της κόρης τους. Της λέει πως πρέπει να υποφέρει τις συνέπειες όλων όσων έκανε. Ο Ερκούτ αναζητά την Αρζού αλλά δεν τη βρίσκει. Επιστρέφει στην κλινική και δωροδοκεί τον φρουρό για να του δείξει την καταγραφή της κάμερας. Ο Ερκούτ βλέπει τον Σερντάρ να απαγάγει την Αρζού. 

 Ο Βεϊσέλ και ο Μουράτ δεν έχουν κερδίσει πολλά. Ο Μουράτ έχει μια ιδέα, να δημιουργήσουν ένα site. Αρχικά ο Βεϊσέλ διαφωνεί και στη συνέχεια μιλάει με τη Ζεϊνέπ στο τηλέφωνο. 

Η Ζεϊνέπ προτείνει την ίδια ιδέα και έτσι ο Βεϊσέλ πείθεται και συμφωνεί. 

Η Ασουμάν υποψιάζεται τον Ερκούτ, φοβάται πως υπάρχει στη ζωή του άλλη γυναίκα. Όταν διαπιστώνει πως λείπουν τα βραχιόλια της αναστατώνεται. Και η Γκόντζα όμως υποψιάζεται τον άντρα της, τον Σερντάρ. Ο Σερντάρ προσπαθεί να την καθησυχάσει αλλά η Γκόντζα αμφισβητεί την ειλικρίνειά του…


Η Ελίφ και η Ιντζί μιλάνε για τον βιβλιοπώλη. Η Ιντζί καταφέρνει να αναγκάσει τη Μελέκ να την πάρει μαζί της στη δουλειά, όπως την Ελίφ. Όταν περνάνε μπροστά από το βιβλιοπωλείο βλέπουν τα βιβλία σκορπισμένα παντού. Πηγαίνουν στο εργαστήριο ραπτικής. Ο Τζεβαχίρ πηγαίνει στο βιβλιοπωλείο και ο Γιουσούφ του ζητάει να φύγει. Ο Τζεβαχίρ πηγαίνει στο εργαστήριο ραπτικής και μπαίνει μέσα φωνάζοντας. Η Ελίφ και η Ιντζί τρομάζουν. Όταν ο Τζεβαχίρ βλέπει τη Μελέκ, ηρεμεί και της ζητάει να μιλήσουν μόνοι. Της λέει πως όποτε έχει πρόβλημα να έρχεται σε εκείνον για βοήθεια και τη ρωτάει αν τα χρήματα από το επίδομα, που της έδωσε, ήταν αρκετά. 

Η Μελέκ του λέει πως μάλλον έχει γίνει κάποια παρεξήγηση γιατί δεν πήρε χρήματα. Ο Τζεβαχίρ θυμώνει και ρωτάει αν οι εργάτριες πήραν τον εβδομαδιαίο μισθό τους αλλά καμία δεν έχει πληρωθεί. Ο Σερντάρ πιέζει την Αρζού να υπογράψει τα χαρτιά αλλά εκείνη αρνείται. Ο Σερντάρ τη σημαδεύει με ένα όπλο και την απειλεί. Ο Ερκούτ μπαίνει μέσα στο χώρο κρυφά και χτυπάει στο κεφάλι τον Σερντάρ. Ο άντρας χάνει τις αισθήσεις του και ο Ερκούτ σώζει την Αρζού και την πηγαίνει στο σπίτι του. Η Ασουμάν γίνεται έξαλλη όταν βλέπει την Αρζού και θέλει να φύγει. Ο Σερντάρ είναι έξαλλος με τους άντρες του επειδή δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους…


Η Ιντζί και η Ελίφ πηγαίνουν στο βιβλιοπωλείο. Τα κοριτσάκια βοηθούν τον Γιουσούφ να μαζέψει το βιβλιοπωλείο. Στο εργαστήρι ραπτικής ο Τζεβαχίρ είναι έξαλλος με τη Μπαχριγιέ για τις πληρωμές. Δίνει εντολή να πληρωθούν αμέσως οι εργάτριες. 

Η Αϊσέλ λείπει από τη δουλειά και η Μελέκ ανησυχεί για εκείνη. Η Ασουμάν δεν είναι καθόλου ευχαριστημένη με την παρουσία της Αρζού στο σπίτι. Ο Ερκούτ ζητάει από την Ασουμάν να τον εμπιστευθεί αν θέλει ο γάμος τους να έχει συνέχεια. Η Αρζού λέει στον Ερκούτ πως δεν ξέρει τι ήταν αυτά τα χαρτιά που την έβαλε ο Σερντάρ να υπογράψει. Ο Ερκούτ της λέει πως θα μάθει και φεύγει. Ζητάει από την Ασουμάν και την Αρζού να μην τσακωθούν κατά την απουσία του. Ο Ουμίτ προτείνει στον Σερντάρ να σταματήσουν για ένα διάστημα τις ενέργειες τους γιατί η επιθυμία του Σερντάρ να εξαφανίσει την οικογένεια Εμίρογλου έχει και μεγάλα οικονομικά ρίσκα. 

 Ο Σερντάρ δεν συμφωνεί με τη απόψή του και συνεχίζει με τα σχέδια του αδιαφορώντας για το κόστος. Η Ζεϊνέπ περνάει δύσκολες ώρες με τη μαθήτριά της. Δεν δίνει καμία σημασία στο μάθημα και παρά το γεγονός ότι έχει τα χρήματα μαζί της για να πληρώσει τη Ζεϊνέπ, δεν της τα δίνει. Η μαθήτρια φεύγει νωρίτερα από το μάθημα και όταν έρχεται η μητέρα της στο κτήμα και δεν τη βρίσκει εκεί τα βάζει με τη Ζεϊνέπ. Η Αλιγιέ θυμώνει με τη γυναίκα και τη διώχνει δίνοντας της πίσω τα χρήματα, που δήθεν είχαν δώσει στη Ζεϊνέπ. Ο Μουράτ και ο Βεϊσέλ αντιμετωπίζουν προβλήματα με την επιχείρησή τους. Ο Μουράτ πουλάει με έκπτωση κάποια πράγματα σε ένα κορίτσι, που του άρεσε και ο Βεϊσέλ θυμώνει. Ο Ερκούτ επιστρέφει και εξηγεί στην Αρζού τον λόγο που ο Σερντάρ θέλει να υπογράψει εκείνα τα έγγραφα. Ο Σερντάρ δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει χρήματα της εταιρίας χωρίς την άδειά της…



Elif - Επεισόδιο 424
Δείτε το επεισόδιο εδώ
trailer

Ο Τζεβαχίρ παίρνει παγωτό στην Ελίφ και την Ιντζί. Ο άντρας μιλάει με έναν γνωστό του και τα κοριτσάκια πηγαίνουν στο βιβλιοπωλείο του Γιουσούφ. Το πόδι της Ιντζί μπλέκεται σε κάτι κουτιά και ο Γιουσούφ αντιλαμβάνεται την παρουσία των κοριτσιών. Ευγενικά τους ζητάει να φύγουν. 

Η Ελίφ και η Ιντζί πηγαίνουν στο εργαστήριο ραπτικής ενώ ο Τζεβαχίρ ανακουφίζεται όταν τα βλέπει εκεί γιατί πίστευε πως τα είχε χάσει. Τα κορίτσια δεν λένε στη Μελέκ πως το πόδι της Ιντσί έχει πληγωθεί. Η Αϊσέλ εξακολουθεί να απουσιάζει από τη δουλειά της. Όλες οι εργάτριες αναρωτιούνται που είναι, ειδικά η Μελέκ. Ο Ερκούτ δίνει λεφτά στη Αρζού για να κάνει μια νέα αρχή. 

Η Αρζού σκέφτεται μόνο την εκδίκηση. Πηγαίνει στο εργαστήρι ραπτικής και απειλεί τη Μελέκ. Η Μελέκ ταράζεται όταν βλέπει μπροστά της την Αρζού. Η Αλιγιέ μιλάει στον Σελίμ για το περιστατικό με τη μητέρα της μαθήτριας της Ζεϊνέπ. Η Ιντζί εξακολουθεί να κρατάει κρυφό το γεγονός ότι τραυματίστηκε. Η Αϊσέλ πηγαίνει στη δουλειά αλλά η Μπαχριγιέ είναι θυμωμένη. Δεν την απολύει όμως γιατί υπάρχει πολύ δουλειά που πρέπει να γίνει. Η Μελέκ βλέπει πως η Αϊσέλ είναι χτυπημένη…

Elif 425
Δείτε το επεισόδιο εδώ
trailer

Η Αρζού λέει στον Ερκούτ πως η οικογένεια Εμίρογλου αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα. Η Ασουμάν παρεμβαίνει και τους δίνει περισσότερες πληροφορίες για τα προβλήματα της οικογένειας. Η Μελέκ θέλει να βοηθήσει την Αϊσέλ και της λέει πως πρέπει να μηνύσει τον άντρα της. Η Αϊσέλ της λέει πως ο άντρας της είναι αλκοολικός. Ο Ουμίτ βρίσκεται στο γραφείο του Σερντάρ και μιλάει στο τηλέφωνο με τον Σελίμ για μια νέα παράδοση. Ο Σερντάρ καταστρώνει το νέο του σχέδιο. Η γυναίκα του Βεϊσελ έχει μια νέα ιδέα για την επιχείρησή τους. Η Ελίφ πηγαίνει στο βιβλιοπωλείο αλλά λίγο πριν μπει μια συνάδελφος της μητέρας της τη βλέπει και τη στέλνει πίσω στη Μελέκ. 

Ο Μουράτ μαθαίνει που ζει το κορίτσι που του αρέσει. Η Σουνά, μια εργάτρια που είχε στείλει η Μπαχριγιέ στην αγορά πέφτει θύμα ληστείας. Η Ελίφ πηγαίνει ξανά στο βιβλιοπωλείο κρυφά. Ο Σελίμ λαμβάνει άσχημα νέα για τη δουλειά. Ο Τζεβαχίρ ενημερώνεται για το περιστατικό με τη ληστεία και κατηγορεί τον Γιουσούφ. Ο Γιουσούφ πηγαίνει στο βιβλιοπωλείο και κρύβει ένα όπλο. Η Ελίφ τον βλέπει. Ο Τζεβαχίρ πηγαίνει στο βιβλιοπωλείο σε έξαλλη κατάσταση…

Elif 426
Ο Τζεβαχίρ δεν βλέπει κανέναν στο βιβλιοπωλείο και κανείς άλλος δεν έχει δει τον Γιουσούφ. Έτσι ο Τζεβαχίρ τον θεωρεί υπεύθυνο για ό,τι συνέβη. Ο Σελίμ μιλάει με τον δικηγόρο και μαθαίνει πως όλα τα έξοδα του ατυχήματος του φορτηγού βαραίνουν εκείνον και αυτό είναι κάτι που δεν περίμενε. Ο Σερντάρ χαίρεται, που ο Σελίμ δέχεται άλλο ένα χτύπημα. 

Ο Τζεβαχίρ προτείνει στη Μελέκ να τη συνοδεύσει σπίτι της αλλά εκείνη αρνείται. Μαζί με την Αϊσέλ και την Ελίφ πηγαίνουν στο κτήμα. Η Αϊσέλ σοκάρεται όταν βλέπει που μένει η Μελέκ. Ο Μουράτ κάνει τον άρρωστο για να μην πάει στη δουλειά. Ο Βεϊσέλ θυμώνει αλλά δεν λέει τίποτα. 

Η Ελίφ είναι και εκείνη άρρωστη και η Μελέκ με την Ιντζί ανησυχούν. Ο Ουμίτ μιλάει με την εταιρία στην οποία υποτίθεται θα παρέδιδαν το εμπόρευμα. Η εταιρία αρνείται κάθε πρόταση του Ουμίτ. Η εταιρία κάνει μια νέα συμφωνία με την αντίπαλο εταιρία της οικογένειας Εμίρογλου. Η Αρζού ανακαλύπτει πως αφεντικό της αντίπαλης εταιρίας είναι ο Σερντάρ και τον απειλεί. Στη συνέχεια η Αρζού πηγαίνει στον Ερκούτ και του λέει τι ανακάλυψε…


Elif 427
Δείτε το επεισόδιο εδώ
trailer

Η Αρζού πηγαίνει στο σπίτι του Σερντάρ και τον απειλεί πως θα τα πει όλα στην Γκόντζα. Φεύγει αποφασισμένη να τους κάνει όλους να πληρώσουν. Ο Σερντάρ, τρομαγμένος και ανήσυχος, τηλεφωνεί στον Ουμίτ. Η Ελίφ είναι άρρωστη και η Ζεϊνέπ τη φροντίζει και ενημερώνει για την κατάστασή της τη Μελέκ. Η Μπαχριγιέ θυμώνει όταν βλέπει τη Μελέκ να μιλάει στο τηλέφωνο και της λέει πως δεν πιστεύει ότι η Ελίφ είναι άρρωστη αλλά πως προσπαθεί να αποφύγει τη δουλειά, μιλώντας στο τηλέφωνο με τον αγαπημένο της. Η Μελέκ θυμώνει και βγαίνει έξω να περπατήσει. Ο Γιουσούφ τη βλέπει. Η Μελέκ παραπατάει και πέφτει και ο Γιουσούφ τη βοηθάει. 

Ο Τζεβαχίρ τους βλέπει και απειλεί τον Γιουσούφ. Ο Γιουσούφ επιστρέφει στο μαγαζί του αμίλητος. Ο Τζεβαχίρ λέει στη Μελέκ πως αν ο Γιουσούφ την ενοχλεί να πάνε στο αστυνομικό τμήμα να κάνουν καταγγελία. Η Μελέκ του απαντάει πως κάτι τέτοιο δεν είναι απαραίτητο. Ο Σελίμ βλέπει την αναφορά του ατυχήματος και τα έξοδα. Θα πρέπει να πληρώσει ένα μεγάλο ποσό. Η μητέρα του προσπαθεί να του φτιάξει τη διάθεση. Για να τον παρηγορήσει του λέει πως αυτή είναι η ζωή και τα ατυχήματα συμβαίνουν. Ο Σελίμ όμως διαφωνεί και υποψιάζεται πως κάποιος το έχει κάνει επίτηδες. Η Αρζού συναντάει τον Ερκούτ και του ζητάει να μπει κρυφά στο σπίτι του Σερντάρ. Εκείνος αρχικά αρνείται. 

Η μητέρα της Τζανσού πηγαίνει με την Πελίν στο κτήμα να ζητήσει συγνώμη αφού η αλήθεια για την κόρη της αποκαλύφθηκε. Ζητάει από τη Ζεϊνέπ να συνεχίσει τα μαθήματα με την Τζανσού. Η Ζεϊνέπ δέχεται τη συγνώμη αλλά αρνείται να συνεχίσει τη συνεργασία τους. Η Πελίν είναι αυτή που καταφέρνει να της αλλάξει γνώμη. Ο Μουράτ κάνει τον άρρωστο για να μην πάει στη δουλειά. Όταν φεύγει ο Βεϊσέλ και η γυναίκα του, ο Μουράτ πηγαίνει να δει το κορίτσι, που του αρέσει. Ενώ ο Μουράτ κάθεται και περιμένει στο πεζοδρόμιο, ένας τύπος που ζει εκεί, τον πλησιάζει και του ζητάει να φύγει. Ο Μουράτ είναι ώρες εκεί και ο άντρας νιώθει άβολα για αυτό γιατί δεν καταλαβαίνει τις αληθινές προθέσεις του Μουράτ. Η Μπαχριγιέ κάνει παράπονα στον Τζεβαχίρ για τις εργάτριες. 

Ο Τζεβαχίρ δεν δίνει καμία σημασία σε ό,τι λέει καθώς τον ενδιαφέρει μόνο η Μελέκ και η σχέση της με τον Γιουσούφ. Οι εργάτριες έχουν και εκείνες παράπονα από την Μπαχριγιέ και την αυστηρή και σκληρή συμπεριφορά της. Η Αϊσέλ είναι με τη Μελέκ όταν εμφανίζεται ο άντρας της και ζητάει συγνώμη για ό,τι έκανε. Η Αϊσέλ τον συγχωρεί και φεύγουν μαζί…


Η Γκόντζα είναι θυμωμένη με τον Σερντάρ. Ο Ερκούτ μπαίνει κρυφά στο σπίτι τους και η Γκόντζα, που βρίσκεται στην κρεβατοκάμαρα, ακούει κάτι στο σαλόνι και ζητάει από τον Σερντάρ να ελέγξει τι συμβαίνει. 

 Ο Σερντάρ δεν βλέπει τον Ερκούτ και εκείνος φεύγει από το σπίτι με μια συσκευή εγγραφής, που βρήκε στη σοφίτα. Ο Σερντάρ επιστρέφει στην κρεβατοκάμαρα αλλά η Γκόντζα θυμωμένη τον στέλνει να κοιμηθεί στον καναπέ. Η Ελίφ βλέπει έναν εφιάλτη σχετικά με τον Γιουσούφ και το όπλο που έχει στο μαγαζί. Ο Σερντάρ ξυπνάει και βρίσκει δίπλα του την Αρζού να τον περιμένει. Ο Σερντάρ ξαφνιάζεται και η Αρζού του λέει πως επιτέλους βρίσκεται σπίτι της. 

Ο Σερντάρ σοκάρεται όταν η Αρζού βάζει σε λειτουργία τη συσκευή εγγραφής. Εκεί είναι καταγεγραμμένες οι συνομιλίες τους σχετικά με το πως σχεδίαζαν να βγάλουν από τη μέση τον Νετζντέτ και την Γκόντζα ώστε να πάρουν εκείνοι όλα τα χρήματα. Όταν η Γκόντζα ξυπνάει και βλέπει στο μπαλκόνι την Αρζού γίνεται έξαλλη. Θέλει η Αρζού να φύγει αλλά ο Σερντάρ παίρνει το μέρος της και ζητάει από την Γκόντζα να ηρεμήσει. Η Γκόντζα είναι εκτός εαυτού και ο Σερντάρ προσπαθεί να την πείσει πως η Αρζού πρέπει να μείνει στο σπίτι…

Elif - Επεισόδιο 429
Δείτε το επεισόδιο εδώ
trailer

Η Αρζού μπαίνει στο δωμάτιο της Τουγτσέ. Κάθεται εκεί και αναπολεί το παρελθόν. Η Ζεϊνέπ και η μαθήτρια της συνεχίζουν το μάθημα και η Τζανσού βελτιώνεται καθώς πλέον δίνει την απαραίτητη προσοχή. Ο Μουράτ είναι μπροστά από το σπίτι του κοριτσιού, που του αρέσει. Όταν η κοπέλα βγαίνει, ο Μουράτ δεν μπορεί να της μιλήσει γιατί συναντάει τις φίλες της. Ο Σελίμ επιστρέφει σπίτι και βλέπει τη Ζεϊνέπ με την Τζανσού να κάνουν μάθημα. Γίνεται έξαλλος επειδή η μητέρα της Τζανσού ταπείνωσε την οικογένειά τους και επειδή η Ζεϊνέπ δεν τον ενημέρωσε ότι ξεκίνησαν ξανά μαζί μαθήματα. Η Αρζού πηγαίνει στο κτήμα και η Ελίφ με την Ιντζί παίζουν με το ποδήλατο της Τουγτσέ. Όταν τις βλέπει γίνεται έξαλλη. Ο Σελίμ διώχνει την Αρζού και ο ένας απειλεί τον άλλο. Ο Ουμίτ συναντάει τον Σερντάρ και τον ρωτάει τι είναι αυτό που τον προβληματίζει. Ο Σερντάρ του μιλάει για την Αρζού και την κόρη τους. Όλοι στο κτήμα ανησυχούν για τις επόμενες κινήσεις της Αρζού. Η Αϊσέλ επιστρέφει στο κτήμα άσχημα χτυπημένη από τον άντρα της
Η Αϊσέλ μένει στο κτήμα. Βλέπει έναν εφιάλτη και ταράζεται. Νιώθει πως η ζωή για εκείνη δεν έχει νόημα και προσπαθεί να αυτοκτονήσει αλλά η οικογένεια Εμίρογλου την ανακαλύπτει και την εμποδίζει από το να κάνει κάποια τρέλα. Η Μελέκ εξηγεί στην Μπαχριγιέ την κατάσταση της Αϊσέλ. Η Μπαχριγιέ θυμώνει και δεν την νοιάζουν όλα όσα περνάει η Αϊσέλ. Της λέει πως αν μέχρι το Σαββατοκύριακο δεν έχουν τελειώσει τη δουλειά, η Αϊσέλ δεν θα πληρωθεί. Ο Μουράτ πηγαίνει τον Βεϊσέλ και τη γυναίκα του στη γειτονιά του κοριτσιού, που του αρέσει για να πουλήσουν εκεί το εμπόρευμά τους. Ο Βεϊσέλ θυμάται πως σε αυτό το δρόμο ο Μουράτ πούλαγε το εμπόρευμά τους στη μισή τιμή σε όλα τα κορίτσια. Ο Ερκούτ μιλάει στο τηλέφωνο με την Αρζού σχετικά με τον Σερντάρ αλλά μόλις εμφανίζεται η Ασουμάν το κλείνει. Ο Σερντάρ λέει στον Ουμίτ πως πρέπει να έρθουν στην κατοχή τους οι ηχογραφήσεις του και όποιες κόπιες υπάρχουν. Ο Ουμίτ του λέει πως έχει ένα σχέδιο. Ο Σελίμ επιστρέφει σπίτι με ένα δώρο για την Ελίφ, τη νέα της στολή για το σχολείο. Ο Καζίμ, ο άντρας της Αϊσέλ την αναζητεί και η Γκιουλάι του λέει πως μένει στο σπίτι της Μελέκ. Ο Μουράτ καταφέρνει να μιλήσει στο κορίτσι που του αρέσει αλλά ανακαλύπτει πως εκείνη έχει αγόρι. Η Ελίφ ακούει τον Σελίμ και τη Ζεϊνέπ να μιλάνε για το σχολείο της Ελίφ και τα οικονομικά προβλήματα, που αντιμετωπίζουν και η μικρούλα δηλώνει πως δεν θέλει να πάει στο ακριβό σχολείο. Ο Καζίμ ακολουθεί τη Μελέκ. Η Αρζού γνωρίζει τον Ουμίτ…
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: