ΣΙΝΕ

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019

Το πρώτο Ελληνικό «έξυπνο» infokiosk-παγκάκι της energy4smart στα Τρίκαλα για το RestartMAICity

Πρωτοεμφανίστηκε στις αρχές του έτους στην 3η verde-tec και μετά από σύντομο χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να συγκεντρώσει τα βλέμματα των ανθρώπων της αυτοδιοίκησης, λόγω της...
καινοτομίας του, η οποία εντάσσεται στον πνεύμα των έξυπνων λύσεων με χρήση των νέων τεχνολογιών, με στόχο να διευκολύνει την καθημερινότητα των πολιτών.

Είναι το πρώτο infokiosk – παγκάκι με ελληνικά χρώματα. Μια πρωτοπόρα σχεδιαστικά και λειτουργικά εφαρμογή, με υψηλά στάνταρ και πολλαπλές λειτουργίες.

Δεν θα μπορούσε λοιπόν να λείπει από το τριήμερο συνέδριο RestartMAICity που διοργανώθηκε στα Τρίκαλα υπό την αιγίδα του πρωτοπόρου δήμου Τρικκαίων, με θέμα την Βιώσιμη και Έξυπνη Ανάπτυξη και λειτουργία των πόλεων. Η Ηρώ Ναζίρη και ο Δημήτρης Παγκάκης, οι δυο εμπνευστές και δημιουργοί της εφαρμογής energy4smart, βρέθηκαν σε ένα ενδιαφέρον συνέδριο, παρουσιάζοντας το πρώτο ελληνικό infokiosk – παγκάκι και απέσπασαν θετικά σχόλια από τους συμμετέχοντες εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Ήδη ο δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης κ. Γρ. Κωνσταντέλος ανακοίνωσε στο συνέδριο ότι θα είναι ο πρώτος δήμος που θα τοποθετήσει το έξυπνο infokiosk-παγκάκι.

Το OTAVOICE από την πρώτη μέρα βρέθηκε κοντά σε αυτή την δημιουργική προσπάθεια, με καθαρό ελληνικό χρώμα, στην οποία διέκρινε στοιχεία που την καθιστούν εξαιρετικά σημαντική και που ανεβάζει τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς το πολίτη . Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη κατασκευής και άλλα μοντέλα της εταιρίας ,με κοινωνικό πρόσημο για κατηγορίες ατόμων με ειδικές ανάγκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: